Seminarium z walki nozem
Napisano Ponad rok temu
pozdrav,
Dom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale oprócz skardania sie,i innych tego typu zabawa, ucze obrony przed nożem,chodź wiem ,ze wiele tych sposobów w realu jest napisaną bajką,czasami sie udaje, ja ucze obrony, technikami z noża. dobieram nóż do osoby, osobowosci. Tych których to intersuje, zapraszam powtórnie , zobaczą ocenią- albo sie spodoba , albo powiedzą ,ze jest kiepskie.
Nie byłem na forach nigdy, nie lubię ich.Sami wiecie ,że często pojawiaja sie komputerowi nieletni wojownicy, a ja jestem juz za stary na zabawy i wzajemne opluwanie.
jeszcze raz podaję namiary seminarium : MOSiR Zabrze , 26.02, godz.10.
Aha , nie mam zamiaru udawadniać ,stosowac PR, i innych chwytów - ktos chce zobaczyc przyjedzie , ktos nie chce nie przyjedzie.Wszystkich jednakowo pozdrawiam.
"wygrywaj z pokorą,przegrywaj bez urazy"
Napisano Ponad rok temu
Ja nic takiego nie powiedziałem, ale nie lubie dzielić sie publicznie swoim życiorysem, nie jest celebyta polskiej prasy.
Napisano Ponad rok temu
Sorry Tarfin nieobraź sie , ale piszesz głupoty.Czy ty nie wiesz , że czytaja to rózni ludzie.
Ja nic takiego nie powiedziałem, ale nie lubie dzielić sie publicznie swoim życiorysem, nie jest celebyta polskiej prasy.
Tharfin.
Tak wiem, piszę głupoty.
Czasem nawet specjalnie.
Napisano Ponad rok temu
Dobieram nóż do osoby, osobowosci. Drogo.
Taaa....
Napisano Ponad rok temu
Nie odpowie na nasze pytania więc nie ma sensu ich zadawać albo ktoś pojedzie albo nie.
Napisano Ponad rok temu
Dzień dobry, ładną dzisiaj pogodę mamy....prawda.
A właściwie to kiepską, ale zaglądam sobie na forum i od razu mi weselej :wink: :wink: :roll:
Pozdrawiam Pola Mokotowskie i ich najlepszych "kosiarzy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jak bedziesz w Krakowie to musisz wpaść do mnie na trening, zapoznam Cię z porządnym FMA, realistycznym !!!
Na mojej stronce masz do mnie telefon, zadzwoń to dogadamy szczegóły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. Jaki bys mi noz doradzal? Marudny jestem od urodzenia, krytykant, wiecznie niezdecydowany, nigdzie sie nie zakorzeniam, nie madrzeje na stare lata, refleks umiarkowany, koordynacja bardzo przecietna.
Napisano Ponad rok temu
PS. Sprawdzać sparingowo nie na realny nóż aby nie było niedomówień
PS.2 Dla mnie Krys w wiedzy podejściu oraz formie walk rządzi. Krys sorki, jak będą się chcieli z Tobą sprować przez to co napisałem to pierwszy podejmuje w obronę nauczyciela.
Napisano Ponad rok temu
techniki obrony i walki gołymi rękami, parter / obrona przed nożem/, ucze także walki Kerambitem, Yawarą/palm stick/.
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam, pamiętam... nie kojarzę :roll: teraz nikogo kto by tak szybko się poruszał jak Ty, jak gazela :wink: , jak struś pędziwiatr :wink: , lepiej...jak gepart :wink:
Także, pełny szacun
Tym bardziej musisz zaglądnąć do nas, z przyjemnością posparuję
Napisano Ponad rok temu
Gites. Konkretna odpowiedź na pytanie.Pytacie o program opieram się na nożu w stylu Gitano/cyganie hiszpańscy/ i moim podstawowym system i Balintawak którego nauczam w Polsce
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawiczki chroniące przed nożem...
- Ponad rok temu
-
najlepsi Polscy nozownicy
- Ponad rok temu
-
JUEGO DEL PALO CANARIO
- Ponad rok temu
-
Doradzcie dziewczynie gdzie moze kupic Kobutan.
- Ponad rok temu
-
Shocknife
- Ponad rok temu
-
stolik -> tarcza i pałka
- Ponad rok temu
-
alternatywa do klasycznych sprzetow
- Ponad rok temu
-
Jogo do pau, ktoś ma dobry kontakt?