Fama mówi, że chce wstąpić do PSA!? A u nich akurat wybory... :wink:

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Jaśko F. napisał
Fama mówi, że chce wstąpić do PSA!? A u nich akurat wybory... :wink:
Napisano Ponad rok temu
budo_Jaśko F. napisał
Doszły mnie słuchy, że podobno .... Fama mówi, że chce wstąpić do PSA!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Leone Re napisał
Powiedz Famie, że kłamie... :wink:
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_irimi reborn napisał
PS. Za mało intensywnie niektórzy chyba ćwiczą... Cóż... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to ... keiko ... to smaczne jest?Nie wiem czy idzie ku jedności czy też nie. Wiem, że jutro jest keiko i po jutro, i zaś, i zaś po jutro, i jutro po zaś zaś, i po jutro zaś po jutro... i tylko keiko ma znaczenie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy idzie ku jedności czy też nie. Wiem, że jutro jest keiko i po jutro, i zaś, i zaś po jutro, i jutro po zaś zaś, i po jutro zaś po jutro... i tylko keiko ma znaczenie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, wszytko prawda, tylko dyskusja o osobach, które w niej nie uczestniczą to tak nieco nieładnie mi pachnie. I nie powiem że wymiocinami... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie Ronin. Można sobie zawsze pogadać twarzą w twarz. Ale nie na forum publicznym wymieniając nazwiska, samemu pozostając pod nickiem. Pmasz ładnie skwitował jakiś czas temu tego typu poczynania...
Napisano Ponad rok temu
No nic. Więc albo rybka, albo pipka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Ronin Bastard napisał
Nie Ronin. Można sobie zawsze pogadać twarzą w twarz. Ale nie na forum publicznym wymieniając nazwiska, samemu pozostając pod nickiem. Pmasz ładnie skwitował jakiś czas temu tego typu poczynania...
Osoby, które stanęły do wyborów i zostały wybrane np w organizacjach aikidockich do zarządów, komisji technicznych, rewizyjnych, itp. stają się w pewien sposób osobami publicznymi. W związku z tym ich działalność na płaszczyźnie aikidockiej może być oceniana i komentowana. Forum jest jednym z narzędzi komunikacji publicznej więc wypowiedzi dotyczące działań czy postępowań takich osób na gruncie aikidockim są jak najbardziej na miejscu.
Niedopuszczalne byłoby również omawianie życia prywatnego takich osób.
Natomiast komentarze, nawet z lekka złośliwe, wobec działań aikidockich naszych wybrańców są chyba vis vitalis tego forum :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu