poduszka ortopedyczna
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym jej cos takiego sprezentowac, bo narazie masaze i pradu dzialaja tylko krotkoterminowo.
Znalazlem na stronach mango poduszke airmax. Wiem, wiem tez mam zdanie, ze te rzeczy sa gowno warte, ale fakt ciezko dorwac cos naprawde dobrego....Moze macie jakies doswiadczenia z takimi poduchami i mozecie sie podzielic opinia? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie rowniez nad basenem, ale nie wiem czyto dobre rozwiazanie, skoro uzywa termoforu i ogrzewa to bolace miejsce, a na basenie jednak woda jest chlodna.
Napisano Ponad rok temu
Miala juz full wizyt prywatnego fizjoterapeuty i pomogl, ale niestety bol wrocil, wiec zastanawiam sie nad innym sposobem walki z tym. Prawdopodobnie przewiala plecy i bol najpierw byl w okolicy lopatki, a teraz promieniuje na prawa reke, wiec moze reumatolog lub neurolog cos by z tym wskoral?
Zastanawiam sie rowniez nad basenem, ale nie wiem czyto dobre rozwiazanie, skoro uzywa termoforu i ogrzewa to bolace miejsce, a na basenie jednak woda jest chlodna.
wątpie czy przewianie ma coś z tym wspólnego, skoro ból promieniuje i schodzi niżej. Temperatury raczej nie mają większego znaczenia i ja ogólnie unikałbym ciepła bo może pogorszyć tylko sprawę. Jedyne rozwiązanie to dobra diagnoza u dobrego fizjo/lekarza to że jest prywatny nie daje gwarancji że dobry, niestety. Najlepiej żeby też pokazał jej jakieś ćwiczenia które powinna robić profilaktycznie aby taka sytuacja nie nastąpiła ponownie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dopiero chirurg stwierdzil, ze wina lezy po stronie.....pracy biurowej i ciaglego przesilania nadgarstka i przedramienia przy pracy z myszka :-) Tak, tak i doszlo do tego, ze teraz chodzi z temblakiem i dostaje silne zastrzyki b12 z witaminami.
Chirurg stwierdzil, ze taka diagnoza powinna byc wystawiona przez interniste, ale niestety lekarze z publicznej kasy chorych, maja w tylku zdrowie pacjenta, a recepty wypisuja wedlug wlasnego widzimisie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak zdjecie przydaloby sie zrobic z odpowiednim opisem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz jestem na etapie znalezienia dobrego operujacego ortopedy z dolnego slaska...
Napisano Ponad rok temu
No i po diagnostyce....Niestety ma kyfoze i konieczna jest operacja odcinka kregoslupa szyjnego i wstawienie implantu. Dokladnie jest to kyfoza z zespolem korzeniowym c5 i c6
Teraz jestem na etapie znalezienia dobrego operujacego ortopedy z dolnego slaska...
8O 8O 8O kto i na podstawie czego wydał taką diagnozę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i dzieki za porady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed operacja jednak wolalbym zasiegnac opini jeszcze przynajmniej u jednego lekarza i dopiero wowczas bede mial wieksza pewnosc, ze zabieg jest jednak konieczny.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obolałe piszczele-ale nie po sw uderzanej
- Ponad rok temu
-
Waga w Modern Ju- Jitsu/mma
- Ponad rok temu
-