Alez sa przeciez materialy, co prawda nie do karate, ale mp. mma - takich ludzi, jak Ross,
Tsatsouline, Maxvell - mowie teraz o najglosniejszych, teraz tutaj chocby na budo.
K_P
PS. Czekam na publikacje. Ja w zasadzie zapoznaje sie z kazda publikacja na temat treningow etc.
O ile Ross jest na temat, to Zazulin i MMA sa nieporozumieniem. Jego ksiazka "Nagi wojownik" da sie strescic ja jednej stronie - trzy cwiczenia i lanie wody, ktore z walkami w jakiejkolwiek formule nie maja nic wsponego. Inne jego ksiazki sa zamkniete w jeden trend - trening silowy.
Ross Enamait - wiele jego idei na temat treningu podzielam. Ross training to bardzo innowacyjny program, dla wielu roznych dyscyplin. Ale to jest tez sztukateria. Jego idea homemade equipment to jest garazowy trend, dajacy mu wizerunek cool kolesia, ktory nie chce z ciebie zdzierac kasy za sprzet, ale generalnie jest niebezpieczny i malo odpowiedzialny. A o profi wizerunku juz nie mowie....
Facet zeby zrobic swoje triple clap push ups uzywa starej detki, ktora nie wiadomo kiedy dupnie w trakcie cwiczenia. Ja w tym samym celu uzywam Pull up revolution firmy Lifeline z ktora wspolpracuje. Sprzet testowany i atestowany z gwarancja.
A o jakim Maxwellu piszesz - nie wiem?