Seido - pierwsza książka po polsku !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyborowa podtrzymuje swoja propozycje - nie dyskutuj z gowniarzem, nie mam na mysli ani wieku, ani stopnia - mam na mysli stopien rozwoju i poziom moralny.
Czerwony pas? ufff - nie z kyokushinu. Juz raz temu "panu" proponowalem pewne przedstawienie sie - nagle zamilkl - o czym rozmawiac z czlowiekiem, ktory sie wstydzi swoich pesonaliow? czerwony pas? moze to z cunami? staram sie nie uogolniac, lecz tam jest wielu (za szefem) takich anonimowo-internetowych "bochatyrow" (tu nie ma bledu, to zamierzone, ja nie robie bledow jezykowych w odroznieniu od sandokana...)
Sandokan - Tolstoj to nie byl karateka - to pisarz - widzisz - dowiedziales sie czegos wartosciowego ode mnie.... gratis:)
to ze sie nie przedstawil - nie dziwota. Teksty ktore wypisuje nie przynosza wiecznej chwaly.
Anonim to czlowiek, ktory sie boi i wstydzi wlasnej tozsamosci. Wygodnie jest pisac zza swiatow i nie ponosic za slowo zadnej osobistej odpowiedzialnosci. Pod nikiem sie czlowiek ukrywa i nawet jak cos madrego pisze, to nie moze sie z tego w pelny sposob cieszyc. Ja sie ujawnilem na samym poczatku mojego tutaj pisania.
to ukrycie pod pseudonimem zacheca do amoralnych i nieodpowiedzialnych zachowan. otwiera sposobnosc do tego, zeby byc niestarannym i nieodpowiedzialnym, zlosliwym i glupim. Sandokan sie nigdy nie ujawni, bo po tym co napisal to jako nazwisko bylby skonczony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeczytaj pierwszy post w temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za odpowiedz, ale z tego (glownego) zrodla juz (kilka lat temu) probowalem, tzn zamowilem ksiazke, ale odpowiedzi nie dostalem, stad moje powtorne po latach zapytanie ogolne w kwestii....
z tego co przeczytałem w wątku Seido Poland ściąga to z siedziby głównej, więc idąc tym tropem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Można wybrać polskie tłumaczenie, 25USD książka, ale żeby zamówić przesyłkę międzynarodową trzeba się skontaktować mailem co uczyniłem. Jak będę coś wiedział to dam znać - być może jest sens ściągnąć 2-3 sztuki jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany, ja napewno piszę się na jedną. O ile nie mają zaporowej ceny za wysyłkę to koszt jeden książki nie powinien przekraczać 40-45 USD z wysyłką (też zależy od formatu książki i jej wagi)
Osu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ogólnopolska Sesja Szkoleniowa Okinawan Goju Ryu Karate Do
- Ponad rok temu
-
obozy Kyokushin w Rosji