mma tracker - zaproszenie
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tak to będe wdzięczny za zaproszenie, nie korzystałem już ze 3 lata i loginy i hasła odeszły w zapomnienie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys juz dostalem, mam szybkie lacze symetryczne, niestety wtedy w praktyce okazalo sie, ze przez wewnetrzne ip bardzo ciezko szlo mi utrzymanie przyzwoitego ratio i w koncu sfrustrowany przestalem korzystac z trackera (musialem sie ograniczac ze sciaganiem zeby nie zblizyc sie zbyt mocno do dolnej granicy)
Teraz mam juz zewnetrzne ip, wiec nic nie powinno mi stanac na przeszkodzie w dzieleniu sie zasobami 8)
Jesli jakis dobry czlowiek poratuje mnie zaproszeniem, to bede bardzo wdzieczny...
Napisano Ponad rok temu
Ale jakoś nie widze opcji invitation
Napisano Ponad rok temu
Bo musisz spełnić kilka warunków, żeby ją dostać, np. uploadować minimum 10GB na każde zaproszenie i mieć rozsądne ratio (nie pamiętam dokładnie, jakie).Ale jakoś nie widze opcji invitation
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to moze i mi sie uda od kogos dostac zaproszenie?
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwaga: chwilowo można się rejestrować bez zaproszenia. Kto pierwszy ten lepszy!
dzieki Shabu
Napisano Ponad rok temu
wiekszosc ludzikow jest bardzo szybko zbanowana bo maja za niskie ratio..... dlatego tez nie mozecie sie rzucic jak wyglodzony wilk na owce do sciagania torrentow bo bedziecie od razu na minusie i wypad (ban)....
niestey macie tylko dwie opcje tak naprawde:
1. uploadowac cos o czym wszyscy marza i bedziecie sobie nabijac ratio
2. zrobic dotacje (to nie duzo kasy - szczegoly na stronie) i miec super ratio od razu
niestety innej mozliwosci nie ma
Napisano Ponad rok temu
chętni na priva albo gg:3868789
tym którzy zaczynają zabawę z mma-trackerem proponuje wstać w niedziele rano zassać walki z UFC i o ratio na jakiś czas możecie być spokojni.
co tydzień jest Inside MMA który ma bardzo dużo popularność i można na tym zrobic dobre ratio.
Napisano Ponad rok temu
Jest. Trzeba tylko dobrze dobierać torrenty (np. rada odnośnie UFC jest kiepska, nigdy jeszcze nie wyciągnąłem ratio > 1 z ich gal, nawet, jeśli zacząłem ściągać w nocy; za dużo osób się tam pojawia, również takich z łaczami o szwedzkiej przepustowości). W każdym razie mam 1TB uploadu, ratio ok. 2.2 i ani razu nie dotowałem, a uploadować własny materiał zacząłem dopiero gdzieś w połowie tej drogi. Zapraszałem swojego czasu kilku userów Budo i wysyłałem im rozległe info jak ściągać, żeby nie zabić ratio, ale żaden nie posłuchał i już nie należą do obsady trackera.niestety innej mozliwosci nie ma
Uwaga: chwilowo można się rejestrować bez zaproszenia. Kto pierwszy ten lepszy!
Nie szkoda ci?mam kilka zaproszeń do rozdania :wink:
Napisano Ponad rok temu
est. Trzeba tylko dobrze dobierać torrenty (np. rada odnośnie UFC jest kiepska, nigdy jeszcze nie wyciągnąłem ratio > 1 z ich gal, nawet, jeśli zacząłem ściągać w nocy; za dużo osób się tam pojawia, również takich z łaczami o szwedzkiej przepustowości). W każdym razie mam 1TB uploadu, ratio ok. 2.2 i ani razu nie dotowałem,
to Cie Shabu podziwiam.... nie wiem jak to zrobiles bo sorry mi sie nie udalo.... sciagam z trackera ze srednia predkoscia 150 kb/s a niestety dowload ode mnie jest nigdy wiecej niz 20.... niewazne jaki torrent.....
Napisano Ponad rok temu
Spróbuję znaleźć tamte wytyczne i ci je podesłać, a może w ogóle tutaj je wkleję. Ale to polskim wieczorem dopiero.to Cie Shabu podziwiam.... nie wiem jak to zrobiles bo sorry mi sie nie udalo.... sciagam z trackera ze srednia predkoscia 150 kb/s a niestety dowload ode mnie jest nigdy wiecej niz 20.... niewazne jaki torrent.....
Napisano Ponad rok temu
wszystko zrobione na galach UFC, Dream, K1 itd, do tego na jakieś amerykańskie programy o UFC czasami jakieś HL
[quote name="budo_melchiorek"]mam kilka zaproszeń do rozdania :wink: [/quote]
Nie szkoda ci? [/quote]
no co Ty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi o to, że mi szkoda rozdawać zaproszenia teraz, kiedy można się rejestrować bez nich.no co Ty
Przy uploadzie 20kB/s - jeśli to twóje maksimum - nie wróżę świetlanej przyszłości bez donacji, ale i tak nie zaszkodzi ruszyć głową. Mój sposób nie jest, jak widać, jedyny słuszny, ale wkleję go później, może się tobie albo komuś innemu przyda.bo prawda jest taka ze wszystko zalezy jakie masz lacze....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tomasz Drwal - Halo tu Ameryka II: Nocna wizyta!
- Ponad rok temu
-
DYLEMAT MMA
- Ponad rok temu
-
UFC 101 - spojlerownia
- Ponad rok temu
-
ufc 101 stream & Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 101
- Ponad rok temu
-
Bj Penn robi z siebie po raz kolejny błazna
- Ponad rok temu
-
Sengoku 9 Video(bez Spojlerów!)
- Ponad rok temu
-
Strikeforce/M1 podejmują współprace z Dream.
- Ponad rok temu
-
M-1 Challenge: gdzie jest Polska?
- Ponad rok temu
-
Kolejny polak zdobywa Amerykę
- Ponad rok temu