Rozumiem że Anderson mógłby walczyć w klinczu używając kolan oraz stosować kopnięcia :roll:...jeżeli walka rozegrała by się w typowej stójce??...
UFC 101 - spojlerownia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy uderzanie rękami to od razu boks?? ..
W wypadku Andersona -tak.
Napisano Ponad rok temu
Kto normalny oczekiwalby, ze zawodnik MMA ma wygrac w boksie, z zawodnikiem ktory przez lata swietnosci obijal czolowych graczy jak dzieci? Nawet mimo spadku formy, to jest wciaz bardzo dobry zawodnik, ktory cale zycie boksowal. No, ale widac ze jednak ktos robi sensacje z tego, ze trener boksu powiedzial, ze Anderson przegralby z Jonesem... Cos takiego... w zyciu bym nie uwierzyl...
Maniac, zrozum ze Anderson chcial stoczyc pojedynek z Jonesem na ringu bokserskim, o ile mi wiadomo, a nie na zasadach MMA, nawet nie wierze, ze Jones by sie na cos takiego zgodzil...
Co do tej wygranej z Forrestem, przeciez to oczywiste, ze walka toczyla sie w stojce, bo Forrest nie mial ochoty isc do parteru z tym zawodnikiem, nawet nie probowal obalac. Z czystym bokserem to bylaby pierwsza rzecz do zrobienia i skonczyloby sie boksowanie. Wiec powiedz mi, jak boks mial sie nie sprawdzic, skoro nie bylo prob przejscia do parteru? To co jeszcze mieli do wyboru? Grac w szachy, czy drapac sie za uszkiem?
Co do Twoich teorii to bawiac sie w zgaduj zgadule, uwazam ze Anderson przegralby z Jonesem w boksie (4 walki to troche malo, zeby mierzyc sie z takim zawodnikiem), a w MMA pozamiatalby go bez wiekszego klopotu. I ta walka nie rozegralaby sie w typowej stojce, bo nikt madry nie bedzie sie kopal z koniem.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego od razu bokserskie umiejętności Andersona rzutujemy na innych zawodników MMA :roll:...jakby Anderson przeboksowal z Jonesem chocby kilka solidnych rund, to nawet jakby przegral, nawet przez KO, to i tak udowodnilby, ze wbrew temu co niektorzy mowia, zawodnicy MMA stoja na dobrym poziomie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z wczesniejszym postem, to chodzilo mi bardziej o pokazanie, ze zawodnicy MMA, to nie sa nadajacy sie tylko do baru leszcze, jak niektorzy sadza, niz o przypisywanie bokserskich umiejetnosci calej grupie. W MMA jest wiecej zawodnikow z dobrym boksem, a mimo to wcale nie zamiataja wszystkich jak leci i o to mi chodzilo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak czolowki bokserow nie bylo w mma, tak samo w kazdej jednej dziedzinie nie bylo czolowki z innej. Co udowadnia tylko tyle, ze nigdy nie bedzie tak, ze gdzies skupi sie cala pula osob, majacych teoretycznie najwieksze predyspozycje do tego.
Napisano Ponad rok temu
Meczy mnie dyskusja z tobą , tego samego Mercera pokonał Kimbo Slice !!!!! Co to pokazuje ? Swoją drogą skąd sądzisz że Boks jest na prowadzeniu ? Na jakiej podstawie na jakich liczbach? chyba zatrzymałeś się w czasie na jakiś czas .Wymien mi Fox zawodnika mma który odnosił sukcesy w boksie? :roll: Przecież doskonale wiesz że w mma nigdy nie było absolutnej czołówki bokserskiej. Aha już wiem Ray Mercer prawie 50 letni facet który został ściągnięty z domu starców na walkę z Timem Sylvią. Jak widać nie przeszkodziło mu to w pokonaniu niedawnego mistrza UFC w 9 sekund Poczekaj Fox, nadchodzą wielkie walki w boksie, jest program Showtime, chyba jednak boks utrzyma się na pozycji lidera przez dłuuuugie lata.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
m in powtorka gali penn - gsp przyciagnela wiecej telewidzow niz na żywo gala z pojedynkiem Paula Williamsa i Winky’ego Wrighta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyniki PPV za rok 2008:
1. UFC ponad 5 mln
2.WWE kolo 4.5 mln
3. HBO Boxing 3.5 mln
W tym roku pogrom będzie jeszcze większy, no chyba że Tyson wróci do boskiej formy i zacznie walczyć a Pacman będzie walczył co tydzień.
Swoją drogą co ma na to do powiedzenia Eddie Bravo po gali UFC 101
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiedz na twojego posta:I jak zwykle się naprodukowałem , otrzymałem niepewne informacje i zero odpowiedzi na mojego posta. Odpowiem tak, poczekamy, zobaczymy!!
boks bez dobrze opanowanego parteru jest w mma bezuzyteczny.
punchers chance does not count.
Napisano Ponad rok temu
Meczy mnie dyskusja z tobą , tego samego Mercera pokonał Kimbo Slice !!!!!
Mnie męczy czytanie jego postów i to, że on nie rozumie co mu każdy tłumaczy.
I jak zwykle się naprodukowałem , otrzymałem niepewne informacje i zero odpowiedzi na mojego posta. Odpowiem tak, poczekamy, zobaczymy!!
Fox pokazał Ci oficjalne dane. Czasami parę słów jest więcej ważne niż właśnie "wyprodukowanie" się. Naprawdę każdy wie, że boks jest bardzo ważny w mma. Nikt nie kwestionuje umiejętności bokserskich Silvy i każdy kto ma oczy widział, że ten pokonał Forresta właśnie boksem. Przestań już dyskutować, albo kochasz boks nad życie, albo po prostu lubisz dyskutować bez celu. Powtarzam, każdy tutaj wie że Silva to wyśmienity bokser, każdy też wie, że boks jest bardzo potrzebny w mma. Jednak jak Ci wszyscy mówią, to mma, tutaj wszystko jest przekrojowe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ufc 101 stream & Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 101
- Ponad rok temu
-
Bj Penn robi z siebie po raz kolejny błazna
- Ponad rok temu
-
Sengoku 9 Video(bez Spojlerów!)
- Ponad rok temu
-
Strikeforce/M1 podejmują współprace z Dream.
- Ponad rok temu
-
M-1 Challenge: gdzie jest Polska?
- Ponad rok temu
-
Kolejny polak zdobywa Amerykę
- Ponad rok temu
-
Fedor podpisal z Strikeforce
- Ponad rok temu
-
War Gods w Alpinie (USA), 22. 08. 2009 r: Walczy- Błachowicz
- Ponad rok temu
-
UFC 102: Demian Maia. Wszystko zaczęło się od Chlewickiego!
- Ponad rok temu