Almeida ladnie dal sie zlapac na balaszke, az cud ze nie odklepal
Bał się wrócić do Renzo :wink: przegrać przez KO czy punkty - jeszcze da się znieść, ale tak... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Almeida ladnie dal sie zlapac na balaszke, az cud ze nie odklepal
Napisano Ponad rok temu
Też mi się właśnie wydawało, że Forrest zrezygnował z tej walki będąc świadom zmysłów. Chociaż wiem, że tak nie było, bo Forrest ma serce do walki, ale akurat podczas tej rzeźni tak to wyglądało. Ogólnie zadziwia mnie jak można tak unikać ciosów jak to robił Silva i jednocześnie zasadzić swoje dwa/trzy zupełnie celnie. To jest niemożliwe, oddam nerkę za takie umiejętności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam i milion innych fanówI co chłopaki nadal ktoś twierdzi że boks się w mma nie sprawdza? Anderson to najwieksza gwiazda światowego mma, bez podziału na kategorie, chyba już nikt nie ma do tego wątpliwości?
Silva zaprezentował fenomenalne uniki, zejscia, ciosy kontrujące, tzw "bokserski luz", garde, bloki, wszystko po prostu. Anderson to zawodnik bjj i muay thai, lecz od dłuższego czasu najwięcej czasu poświęca treningom bokserskim (jego rekord bokserski 4-0) zresztą nie z byle kim, bo z najlepszym trenerem boksu na świecie Freddie Roachem.
No i słusznie że nie daje. MMA to nie boks, MMA to nie zapasy , MMA to nie BJJ !!!!Anderson pokonał niedawnego mistrza UFC samym boksem. Prawdopodobnie po wygaśnięciu kontraktu z UFC przejdzie do zawodowego boksu, ma walczyć z Royem, ale Roach narazie nie daje "pająkowi" dużych szans na zwyciestwo w tej walce. Nawet kiedy Junior nie jest w najwyższej formie!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podchodzisz do wszystkiego jednowymiarowo , Poza tym podręcznikowego boksu w stylu Silvy nie jest tak wiele . Tak samo mogę powiedzieć że wygrał szybkością , wyczuciem dystansu , pracą nóg. Do tego trzeba pamiętać że uderzał tak aby nie dać się sprowadzić do parteru. Fakt posiadania świetnego parteru przez Andersona też zapewne miał wpływ na taktyke Foresta. Tak więc masz rację puściłeś Gafe.No tak chłopaki, jaką gafe puściłem. Przecież Anderson nie pokonał niedawnego mistrza UFC przy pomocy boksu. On wcale nie zademonstrował boksu na najwyższym poziomie i nie jest wcale numerem 1 światowego mma, nie ma też rekordu w boksie zawodowym i z boksem nie ma za wiele wspólnego, raz miał tylko trening z Roachem i sparringi np z Minotauro. Anderson też nie ma zamiaru po wygaśnięciu kontraktu z UFC przejść do zawodowego boksu, nie ma też zamiaru walczyć z Royem Jonesem. Mój błąd :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu