temperament a karate
Napisano Ponad rok temu
Czwórka to jeden z typów, który Ósemce nie jest łatwo przestraszyć. Czwórka potrafi sobie poradzić z narzucaniem woli przez Ósemkę i potrafi docenić jej uczciwość oraz fakt, że Ósemka nie boi się walki, potrafi wyrzucić z siebie złość i iść dalej jak gdyby nic się nie stało. Również Ósemka nie zniechęca się tak łatwo stanami depresji Czwórki i potrafi utrzymać stałe emocjonalne zaangażowanie (...)
;-)
8)
Napisano Ponad rok temu
"Każdy z partnerów w związku Cztery-Dziewięć ma coś bardzo cennego do zaoferowania. Dziewiątka potrzebuje poczucia wyjątkowości Czwórki - Czwórka wie czego chce i jakie jest jej miejsce na świecie. Z kolei Czwórka potrzebuje się nauczyć jak uspokajać swój umysł i potrzebuje emocjonalnej stabilności - chleb powszedni dla Dziewiątki. Czwórka posiada jasną wizję co chce robić, a Dziewiątka poszukuje partnera z celami i działaniami w które Dziewiątka się będzie mogła angażować. Dziewiątka posiada spokojną, akceptującą i nie osądzającą naturę, która uspakaja Czwórkę nie dając jej powodów do lęków przed byciem porzuconym oraz daje Czwórce poczucie bycia zaakceptowanym niezależnie od własnego przekonania, że jest nie godna tego by z kimś żyć."
Napisano Ponad rok temu
Wróćmy do dwóch piątek:
Para Pięć-Pięć jak każda podwójna kombinacja, bez problemów się doskonale rozumie. Para Pięć-Pięć czuje się ze sobą dobrze, nawet jeżeli z zewnątrz nie wygląda na to aby coś się w tym związku działo. I pomimo emocjonalnego spokoju, Piątki są całkiem czułe względem siebie.
Ale niniejszym zostajesz wpisany na listę. Skończ tylko jeszcze ortopedię albo chirurgię
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-no sorry, my teraz czegoś innego używamy :wink:no nei no, JERSEY!! fazer z mikrofonem pomylić???
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przeczytałam sobie lepsiejszą analizę i się zgadza: piątka. Nie chce być inaczej. 4w5 już tylko napadowo, kiedyś było więcej... chyba :-) Ale to chyba te liczby to ten wyjątkowy przypadek, kiedy jeden pies... Przynajmniej jeśli o piątkową bazę chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Nachtigal_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale zawsze mam problem z odpowiadaniem na takie pytania
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem jak juz robic takie testy, to moze bardziej szczegółowe
moim zdaniem ten test (jak wszystkie inne) jest bez sensu i nic tak na prawde nie pokazuje.
A juz na pewno nie to jaki jestem.
Takie zdanie: (nr 5) - czasami niepokoi mnie gdy:
niepokoj nie jest udzialem tego co odczuwam, nawet czasami. Nie mieszcze sie w tym tescie. I nie moge odpowiedziec czy mnie niepokoi jedno lub grugie rozwiazanie. Niepokoj jest udzialem slabych i niezdecydowanych, a Ci przegrywaja.
Nastepny przyklad: (nr 10) czesto doczuwam, (...). Nie odczuwam ani jednego ani drugiego z sugerowanych odpowiedzi...
Albo smieszne nr26
Odkryłem, że ludzkie problemy biorą się gdy ludzie:
A) nie są wystarczająco opiekuńczy dla innych
nie potrafią się wyluzować i cieszyć się życiem.
Dylemat Krzysztofa Kolumba. Nie wiem co za prymityw wpadl na taka alternatywe. Kto w ten sposb postrzega swiat? jakis 17letni osobnik majacy klopoty ze skonczeniem zawodowki?
No i na koniec... komu moze wpasc do glowy ze cos takiego jak typ osobowosci, czy charakter czlowieka da sie okreslic odpowiedziami na 36 naiwnych, glupich do bolu pytan?
Tego nie moge potraktowac nawet w charakterze zabawy bo mam inne pomysly na nia...
Napisano Ponad rok temu
Nie dostrzegłem reguły ale próba jest ze wszech miar godna pochwały.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
4 Puchar Świata Shinkyokushinkai
- Ponad rok temu
-
Seido Karate - wizyta w Honbu
- Ponad rok temu
-
Oj nowe danki(czarne pasy) mamy w Seido
- Ponad rok temu