treningi w wakacje -Krakow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idz do sensei Bierowca gośc jest super to mistrz świat w oyama był w kan teraz jest w IFKPanowie wakacje tuz, tuz, kto jest aktywny i gdzie prosze zapodawac....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znow zmienił organizaje ?
Napisano Ponad rok temu
Również polecam Sensei Bierowca.
Znow zmienił organizaje ?
panowie Ja z troski o innych sie pytam, sam mam kontuzje kolana na co najmniej 2-3 msc jestem wylaczony, choc na Enshin sie wybiore ;-)
Napisano Ponad rok temu
idz do sensei Bierowca gośc jest super to mistrz świat w oyama był w kan teraz jest w IFKPanowie wakacje tuz, tuz, kto jest aktywny i gdzie prosze zapodawac....
Naprawde w IFK ? hm
Napisano Ponad rok temu
Naprawde w IFK ? hm
To plotka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Jesli ktos wie o salce treningowej w Krakowie dostepnej do wynajecia w lipcu prosze o informacje na priva.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trening poswiecony bedzie taktyce walki w Enshin Karate opartej na kata. Lekkie zadaniowe sparingi knock-down karate z dodatkiem podciec i jesli bedziemy miec mate lub materace obalen i rzutow.Zwrucenie uwagi na zejscia z linii ataku i obejscia przeciwnika.
zapowiada sie dobrze, ostatnio jak bylem u A.D. i walczylem z jakims gosciem, stosujac rozne zejscia, tzw "taniec" to gosc sie obrazil i powiedzial ze tak w kyoku sie nie walczy, ale ja na to przepraszam ale nie jestem klockiem do obijania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przez wakacje nie prowadza treningow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyokushin i iken
- Ponad rok temu
-
British Open 2009
- Ponad rok temu
-
Nadchodzi "stójkowa" era w MMA?
- Ponad rok temu
-
Otwarty turniej K-kan Reda
- Ponad rok temu
-
Hapkido
- Ponad rok temu
-
2 seminarium wado ryu w Polsce
- Ponad rok temu
-
GOJU-RYU NA MISTRZOSTWACH ŚREMU W BJJ!!!
- Ponad rok temu
-
Soke Eduard J. Badiang (10 DAN).
- Ponad rok temu
-
advenced karate - Oyama
- Ponad rok temu
-
wynajem salki gimnastycznej
- Ponad rok temu