Trening siłowy bez sprzętu- Oliver Lafay
Napisano Ponad rok temu
To ja pierwszy, przeczytalem, cwicze wedlug tej ksiazki od 6 miesiecy. Jestem bardzo zadowolony z efektow. Polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu do sciagniecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie nie ma masy ani wytrzymalosci to jakiekolwiek systematyczne cwiczenia pomoga dopiero pozniej trzeba kombinowac.novo chodzi o to ze tam masz wszystko podane na tacy. ilosc powtorzen, serii, technike, cwiczenia, poziomy. Ja tez cwiczylem kiedys z ta ksiazka i musze przyznac ze plan jest nie zly i mialem przyrosty masy i wytrzymalosc miesniowa tez podskoczyla.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, mam dostep do fajnej silowninovo cwiczyles wedlug tej ksiazki?
zeby nie bylo. nie mowie, ze te cwiczenia sa zle czy cos. ale badz co badz mniejsze znaczenie ma tutaj co i jak, a wieksze zaangazowanie. ktos naprawde zaawansowany nie skorzysta wiele z pompek (ja bym skorzystal ), a jak juz to bedzie musial kombinowac z pompkami na jed nej rece czy plyometrycznymi, albo z bardziej zaawansowanymi cwiczeniami gimnastyczmymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przejrzałem na chybcika, popatrzyłem na ćwiczenia, ciekawe i sam kilka z nich robię ale...
tam jest JEDNA pozycja ćwiczeniowa na brzuch!!!
dla mnie dyskwalifikacja.
Napisano Ponad rok temu
Spojrzyj jeszcze raz. 5 ćwiczeń na brzuch: G, O, P, T, Utam jest JEDNA pozycja ćwiczeniowa na brzuch!!!
Napisano Ponad rok temu
odszczekuję
Napisano Ponad rok temu
cała
Napisano Ponad rok temu
wiadomo. obciazenie to obciazenie, nie ma wiekszego znaczenia, czy podnosisz sztange czy wlasne cialo (poza ROM, stabilizacja etc.). glowna roznica jest w tym, ze latwiej na sztange dorzucic talerz niz nauczyc sie robic pompke na jednej rece, czy planche'a.na tej ksaizce mozna zrobic mase oczywiscie jakims wielkim karkiem po tym nie bedziesz ale spokojnie pare kilogramow mozna nabrac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bol plecow po 6 godzinach snu....?
- Ponad rok temu
-
Stabilizator po operacyjny na kolano z regulacją konta...
- Ponad rok temu
-
słaba wytrzymałość mięśniowa
- Ponad rok temu
-
najlepszy srodek na biegunke
- Ponad rok temu
-
Dyskusja: Ulokowanie czasowe treningu silowego
- Ponad rok temu
-
Szyty palec na zgięciu [Dłoń]