Urzeźbienie i utrata wagi
Napisano Ponad rok temu
Przytyj z 10kg miecha i moze wtedy o czyms pomysl. Poza tym przy rzezbieniu najwazniejsza jest DIETA, a nie odzywki/suplementy czy trening.
Napisano Ponad rok temu
No zaszalałeś.rzezba: widoczne miesnie. inaczej, definicja miesniowa (muscle definition).
ma dwa wymagania: 1) rozmiar miesnia 2) niski poziom tluszczu
Mając na myśli rzeźbę, to u mnie pierwszym skojarzeniem jest Radek Słodkiewicz i jego trening.
Fakt, że u niego zakres powtórzeń jest od 5-20 (zależnie od partii), ale trenując na siłowni uczony byłem przez starego kulturystę, który swoje lata już ma (obecnie po 50-ce), a formy może mu wielu pozazdrościć.
Napisano Ponad rok temu
noo... i facet ma duze miesnie, i malo tluszczuNo zaszalałeś.
rzezba: widoczne miesnie. inaczej, definicja miesniowa (muscle definition).
ma dwa wymagania: 1) rozmiar miesnia 2) niski poziom tluszczu
Mając na myśli rzeźbę, to u mnie pierwszym skojarzeniem jest Radek Słodkiewicz i jego trening.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Fakt, że u niego zakres powtórzeń jest od 5-20 (zależnie od partii), ale trenując na siłowni uczony byłem przez starego kulturystę, który swoje lata już ma (obecnie po 50-ce), a formy może mu wielu pozazdrościć.
ciagle nie wiem, jak te 30 powotrzen ma wplynac na rzezbe lub "gestosc wlokien miesni" (czyli myofibrillar hypertrophy, uzyskanej przy pracy na duzych ciezarach).
dawni kulturysci braki w wiedzy nadrabiali zaangazowaniem. i daleko im do dzisiejszych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry spalacz
- Ponad rok temu
-
naderwany mięsień czy co:/
- Ponad rok temu
-
Trening pod sztuki walki
- Ponad rok temu