Liga karate
Napisano Ponad rok temu
Ale ja jednak zostane przy karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-żegnaj, nie będę tęsknił.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze jak myśle o karatekach startujących w pełnym kontakcie przypomina mi sie ten filmik
Wystarczyło widzieć MP Full Contact w Brzeszczach to może wreszcie zmieniłbyś swoje maniackie poglądy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie walki bardziej mi się podobały i niektóre stały na wyższym poziomie niż na wspominanej jakiś czas temu gali zawodowej MT i K1.
Napisano Ponad rok temu
OBIECUJE że już TU nie wejde, żeby "nie zaśmiecać tematu"
Nie cenisz za bardzo własnego słowa, prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: MMAManiac, wykaż mi skuteczność boksu w samoobronie.
Napisano Ponad rok temu
A więc po pierwsze, przedstaw się napisz skąd jesteś kogo reprezentujesz i co osiągnąłeś, od czego sam zaczynałeś. Pokaż jaki jesteś twardy nie bądź anonimowy jak jakiś dupek z osiedla(nie obrażając chłopaków)siedzący całymi dniami na trzepaku.
Więcek a liga super sprawa, ale niektórzy z wyżej postawionych liderów, nie chcą tego zrobić, bądź chcą mieć nad wszystkim pieczę, ale może MY z forum zorganizujemy swoją LIGĘ VORTAL BUDO????(zapomniałem tą "gorszą" ligę karate:))
Co Wy na to????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Laughing Faktycznie jestem niespełnionym amatorem który był mistrzem i 2 krotnym vice-mistrzem Polski a oprócz tego mam licencje zawodową. Czyżbym był zawodowcem?? Laughing Laughing widzisz już jak ci nie poszło. Kiedyś z pewnoscią sie przedstawie, bądz cierpliwy. WY karatecy jesteście tak zakłamani że aż sami się prosicie o takie pisanie o was...Dawno temu napisałem bez żadnych złośliwości o przewadze KB,MT,K1 nad karate Shotokan, kyokushin itp co wynika z metodyki szkolenia , nie pisałem żeby karate było do "dupy" Napisałem tylko rzecz która jest logiczna i nawet TY ( chociaż mam już pewne wątpliwości) powinieneś to wiedziec. Spotkałem się za to z "falą" ataków ( nie mylić z falą Tsunami Laughing ) że niby obrażam karate i karateków, to pokazuje jacy jesteście zakłamani.
My jesteśmy zakłamani, a on jest zawodowcem-świetnie :twisted: rozumiecie coś z tego????? Bo ja dalej nic!!!! :twisted:
Chłopie wolę byc takim właśnie zakłamanym karateką niż takim zawodowcem jak ty!!! Koniec i basta!!!
Napisano Ponad rok temu
Chyba że się mylę :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS WSZYSTKICH
- Ponad rok temu
-
Odszedł mistrz Toyama Seiko 10 Dan!
- Ponad rok temu
-
News - Rosyjski mistrz karate zamordował dwie osoby...
- Ponad rok temu
-
RELACJA Z EGZAMINU GOJU-RYU KARATE W DOJO FIGHT-TEAM!!!
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI KYOKUSHIN-KAN - RADOM 2009
- Ponad rok temu
-
Ki
- Ponad rok temu
-
Nowe sumplementy dla karateków!
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś trenuje seido?