ból/kłucie w barku
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu odczuwam bardzo nieprzyjemny ból w barku, bardziej przypomina to uczucie jakby mi ktoś igłę wbijał centralnie w staw. Wiem, do lekarza powinienem iść i pójdę, ale mam czas dopiero w przyszłym tygodniu, więc co mi szkodzi się tutaj kogoś zapytać. To działa na tej zasadzie, że np. teraz jak sobie piszę to mnie nie boli, jak wykonuję jakieś delikatne ruchy też spoko. Ale wystarczy, że będę chciał podnieść wyprostowaną rękę do góry i... auć, zależy też jak. Jak mam rękę przed sobą to nie ma problemu, troszkę czuję ale daję radę, ale jak mam podnieść rękę bokiem to wymiękam. Podejrzewam, że przyczyną są... pompki za które ostatnio się ostro wziąłem. Miałem to samo kilka tyg. temu, ale zrobiłem kilkudniową przerwę, smarowałem maścią i przeszło, potem robiłem dłuższą rozgrzewkę i było ok, czasem bolało ale zaraz przechodziło. Aż do wczoraj, mimo, że miałem dwudniową przerwę to wieczorem tak mnie wzięło jak kiedyś. Jakieś sugestie? Miał ktoś takie cuda kiedyś?
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nitrobolon (Efekty)
- Ponad rok temu
-
Testy krwi
- Ponad rok temu
-
Napompowanie
- Ponad rok temu
-
Javorek's Barbell Special Complex 1 - prosba o ocene
- Ponad rok temu
-
Sprawdzanie swojego MAXA
- Ponad rok temu
-
ZMA apteczne - dawkowanie
- Ponad rok temu
-
jakis preparat z mikroelementami witaminami..
- Ponad rok temu
-
ocena planu
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość ??
- Ponad rok temu
-
Transfer wytrzymałości
- Ponad rok temu