Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMO wynik walki jest wątpliwy i zależy od tego, który z przeciwników zachowa jasność myśli w czasie walki no i któremu na dłużej starczy pary... śmiem wątpić, czy na 100% Pudzianowskiemu.
Napisano Ponad rok temu
to przypomnij sobie, jak szybko Sapp się zmęczył w walce z Bonjaskimja biore pod uwage walki Sappa,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano mam... i nawet napisałem, jakiemags, Pudzian jest pewny! Co ty masz jakieś inne możliwości, co do końca walki?... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Mirko go polozyl jednak celnym ciosem.
Ja nie jestem fanem Najmana. Zreszta Pudziana tez nie.
Staram sie logicznie myslec.
Goscie zaczeli uczyc sie mma w tym samym czasie. Jednak jeden ma przewage w jednej plaszczyznie, drugi jest bardzo silny. Ale nie jest kilka razy silniejszy, zeby urwac slabszemu np. konczyne. Z moich doswiadczen wynika, ze da sie przetrzymac atak duzo ciezszego i silniejszego, pod warunkiem, ze sie ma troche wytrzymalosci silowej - jest wazniejsza od jednorazowej zdolnosci do pokonania duzego oporu.
Dlatego pytam o kondycje...
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: Skylark, to była kość jarzmowa, zdaje się, że została złamana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, ale chyba nikt tutaj nie mowi - "Taaaa, Pudzian wygra na 10000%!!!1111". Ja sie po prostu bardzo zdziwie, jezeli wygra Najman .
Sorry, my mistake!
Napisano Ponad rok temu
Panowie, ale chyba nikt tutaj nie mowi - "Taaaa, Pudzian wygra na 10000%!!!1111". Ja sie po prostu bardzo zdziwie, jezeli wygra Najman .
A ja nie.
Pudzian zaczyna grać na pewniaka, chce wystraszyć Najmana, który po prawdzie mówiąc nie ma nic do stracenia, więc może być zawzięty. Za bardzo się puszy nie mając doświadczenia w walce z przeciwnikiem w ringu.
Najman problem ma taki iż jest cienkim bokserem co widać w każdej jego walce i musiałby się naprawdę sprężyć aby znokautować pudźka. Ale pomaga mu Jerzy Kulej i Mamet Khalidov z tego co wiem, więc mógł podłapać co trzeba.
W parte nie wierzę, obaj za mało umieją aby z tego coś wyszło. Jeśli Najman nie ma dobrej kondycji a nie bardzo ma z tego co widać z jego walk, to będzie dupa blada, bo jest słabszy i lżejszy od pudźka. Pudziek złapie jak misiek i potrząchnie kilka razy albo walnie o glebę.
Ja nie obstawiam. Pudziek nie jest ani bokserem ani zawodnikiem MMA aby jego waga i siła miały decydujące znaczenie. Pożyjemy zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze Pudzian nie rozegra tej walki zle taktycznie. Jesli bedzie sie czail i probowal boksowac Najman moze go wypunktowac. Moim zdaniem odrazu po rozpoczeciu powinnien szybko skrocic dystans i do ziemi.
War Mario!
Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem Pudzian pojdzie na swoja sile i mase,czyli sprowadzi do parteru i g`n`p.
Ps. NIE WIDZE innej opcji jak wygrana Pudziana. Gdyby na przeciwko niego stanal jakis naprawde dobry bokser to moglbym sie zastanawiac..ale Najman ?! No way !
Napisano Ponad rok temu
A jakby Tobie pekla jakas kosc po ciosie to bys nie plakal?Najlepsza była walka z Mirkiem i płacz Sapp'a po ciosie na szczęke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po alkocholu nie masz serca i smiejesz sie z czyjegos placzu :wink: :lol:wrazliwy jestesekhm, pijany wczoraj byłem... chyba jeszcze jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale by były jaja jakby Najman wygrał, i marzenia Pudziana o USA i Japonii by prysły
No byłyby jaja.
Martwi mnie tylko, że to się może stać jak Pudziek będzie gwiazdorzył.
Napisano Ponad rok temu
jest nawet takie stare powiedzenie że na pudziana niema najmana albo ze jeszcze sie taki najman nie urodzil zeby pudzianowi w ringie zaszkodzil
Napisano Ponad rok temu
Pryznam sie szczerze ze zrobilo na mnie wielkie wrazenie gdy trener/sparingpartner wazacy ok 85-95kg (tz. na tyle mi wygladal) zakladal balache Pudzianowi a ten go jedna reka w góre i o ziemie widzialem rozne walki w MMA i rozne sytuacje z balacha nawet bodajrze ktos tak roztrzaskal Fedora o ziemie gdy ten zakladal balache (jednak Fedor wtedy jakos to przetrzymal i wygral walke) jednak nigdy to nei bylo 1 reka!! a przynajmniej ja sobie nie przypominam. Moze swiadczyc to o jednym pudziana sila moze sie w wielu sytuacjach bardzo bardzo pomocna. Mam nadzieje ze Pudzian nie przestanie na jednej marnej walce (pod wzgledem sportowym) tylko zacznie naprawde trenowac MMA i za rok lub dwa bedzie naprawde dobrym zawodnikiem na światowym poziomie teraz wiadomo jest poczatkujacym jednak wydaje mi sie ze bardzo nieobliczalnym i nikt z nas nawet sobie nie zdaje sprawy na co go tak naprawde stac.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu