Jako, ze nie znalazłem na forum to zapytam tu.Czy znacie jakiś dobry sposób na poprawę kondycji?Zaznaczam, że musi to być innego coś niż bieganie (nie mogę biegać na betonie, a w najbliższym parku, który jest 6 przystanków ode mnie są wybetonowane ścieżki) i basen (w okolicy jest jeden i zawsze jest na nim tyle osób, ze nie sposób przepłynąć jednej długości basenu).Roweru nie mam i nie stać mnie na razie na jego zakup
 .Mieszkam w 'wielkim mieście" jakim jest Łódź, ale jak sami widzicie z obiektami sportowymi to u nas nie najlepiej...
 .Mieszkam w 'wielkim mieście" jakim jest Łódź, ale jak sami widzicie z obiektami sportowymi to u nas nie najlepiej...Z góry dzięki za odpowiedź

.Z tego co widzę to nic innego jak MBW (Mała Zabawa Biegowa).Tyle, że zawsze myślałem, że jest trening na poprawę prędkości i techniki biegu.Poza tym tu jest napisane, że nie wolno trenować na czczo.Czy to oznacza, ze można śmiało coś zjeść np. godzinę przed treningiem??
 .Z tego co widzę to nic innego jak MBW (Mała Zabawa Biegowa).Tyle, że zawsze myślałem, że jest trening na poprawę prędkości i techniki biegu.Poza tym tu jest napisane, że nie wolno trenować na czczo.Czy to oznacza, ze można śmiało coś zjeść np. godzinę przed treningiem??

FaceBook
 FaceBook