Sei-Budokai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem Sei budokai to bardzo wartościowy styl świetny dla karateków którzy chcą byc wszechstronni a którym podba sie karate, etykieta japonska itd napewno współpraca z kudo bardzo wiele dałaby obydwóm stylom wspólne seminaria , obozy zawody napewno bardzo dobrze wpłynąłby na rozwój obydwóch stylów , jakby nie było bliźniaczych
mam pytanie jaka jest cena seminarium ? czy bedąc w innej organizacji sztuk walki można jednocześnie należeć do organizacji Sei Budokai Karate?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witajcie ! kimam na macie ....będzie ze mną drugi trener z Spartakusa .....Jak napisał jan111 - seminarium w Łodzi na Moniuszki4a w siedzibie klubu. Inhetos kimasz u mnie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witajcie ! kimam na macie ....będzie ze mną drugi trener z Spartakusa .....Jak napisał jan111 - seminarium w Łodzi na Moniuszki4a w siedzibie klubu. Inhetos kimasz u mnie ?
Dla dwóch też się znajdzie u mnie miejsce
Napisano Ponad rok temu
jak już taki jesteś grzeczny to się skuszę ;-) w sobotę 8 października po 9 rano będziemy się kręcić już pod salą na Moniuszki . Do zobaczenia w Łodzi .Witajcie ! kimam na macie ....będzie ze mną drugi trener z Spartakusa .....Jak napisał jan111 - seminarium w Łodzi na Moniuszki4a w siedzibie klubu. Inhetos kimasz u mnie ?
Dla dwóch też się znajdzie u mnie miejsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łała czy tam będziecie się pojedynkować ,a już na poważnie gdzie się mieści siedzibą światowej organizacji waszej organizacji i jakie kraje tam należą
A co to ma wspólnego z seminarium?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Program nie ulega zmianie: przekroj przez material szkoleniowy Sei Budokai, egzaminy na stopnie kyu i dan, omowienie celow treningowych i harmonogramu imprez z kierownikami osrodkow.
Start: sobota 10.00, koniec niedziela 16.00
Adres: Moniuszki 4a, 90-001 Lodz
Cena: 60 pln
Istnieje mozliwosc noclegu na macie, w tym celu prosze o kontakt z organizatorem: sensei Robert Musierowicz,
tel. 500820120
Serdecznie zapraszam!
Napisano Ponad rok temu
"15-16.10.2011 W Łodzi odbędzie się seminarium szkoleniowe Budokai które poprowadzi Leonardo Voinescu
08.09.2011, 10:58
Seminarium szkoleniowe odbędzie się w Klubie Roberta Musierowicza Triumfator . Klub Spartakus reprezentują Trenerzy Krzysztof Kaźmierski oraz Łukasz Banaszewski . Klub Spartakus ściśle współpracuje z klubem Triumfator Roberta Musierowicza który brał udział w treningach z zawodnikiem Golden Glory Alistairem Overeemem aktualnie mistrzem organizacji K 1 . Szkolenie z zakresu MMA w klubie Triumfator prowadzi Mirek Okniński organizator pierwszego turnieju walk w klatce na terenie Polski , Trener Mariusza Pudzianowskiego , Trener teamu Okniński MMA . "
buehehehe i jeszcze to logo Golden Glory .....................................
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Głogówku już ruszyły flustracie ;-) treningi Sei-Budokai . Twoje czarnowidztwo się niespełnia ;-)http://www.spartakus.hostit.pl/karate-torun-aktualnosci.php
"15-16.10.2011 W Łodzi odbędzie się seminarium szkoleniowe Budokai które poprowadzi Leonardo Voinescu
08.09.2011, 10:58
Seminarium szkoleniowe odbędzie się w Klubie Roberta Musierowicza Triumfator . Klub Spartakus reprezentują Trenerzy Krzysztof Kaźmierski oraz Łukasz Banaszewski . Klub Spartakus ściśle współpracuje z klubem Triumfator Roberta Musierowicza który brał udział w treningach z zawodnikiem Golden Glory Alistairem Overeemem aktualnie mistrzem organizacji K 1 . Szkolenie z zakresu MMA w klubie Triumfator prowadzi Mirek Okniński organizator pierwszego turnieju walk w klatce na terenie Polski , Trener Mariusza Pudzianowskiego , Trener teamu Okniński MMA . "
buehehehe i jeszcze to logo Golden Glory .....................................
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Głogówku już ruszyły flustracie ;-) treningi Sei-Budokai . Twoje czarnowidztwo się niespełnia ;-)
moze jakas szybka definicja FLUstracji?
TO od grypy jest to slowotworstwo?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyokushin w programie LajfCzat
- Ponad rok temu
-
sztuka realnej walki edynburg
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy Styl Walki...Dlaczego???
- Ponad rok temu
-
Ewolucja Sanchin kata
- Ponad rok temu
-
¤ OTWARTE ZGRUPOWANIE SEIDO KARATE-SZCZECIN!!!
- Ponad rok temu
-
Kokoro Cup - 13 grudnia w Warszawie gala Kyokushin i K-1
- Ponad rok temu
-
Poszukuje Karategi Shureido
- Ponad rok temu
-
Kto chętny na sparring????
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Oyama Karate Semi-knockdown Jelenia Góra 29.11