Masz spaczony gustKwestia gustuale moge smialo powiedziec ze cola ma duzo lepszy smak od pepsi.
Kolorowe napoje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawartosc cukru w 100 ml :
Pepsi - 11g
7UP - 10,6g
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie ten rzekomy zły wpływ coli na zęby. Myślę, że to może być prawda w polączeniu z tradycyjną polską niechęcią do mycia zębów. W stanach na litry tego żłopią do każdego posiłku, a zęby mają naprawdę ładne.
To po prostu jeden z wielu mitów na temat coli. Może szkodzić jak się jej pije za dużo i nie myje zębów, ale tak działa każdy słodki napój. Cola ma właściwości - nazwijmy to - "odrdzewiające", ale żeby rozpuściła nam plomby w zębach, jak to niektórzy mówią, to trzeba by jej pić niewiarygodne ilości.
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej mi sie chce smiac z ludzi ktorzy w mc zamawiaja po Bog wie ile hamburgerow, niewyobrazalnie wielkie zestawy frytek i do tego... dietetyczna cole bo sa na diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie w McShicie najbardziej śmieszą te informacje na burgerach
Loool, jest takie coś?? Dobre
Chłyt marketindody xD
btw już w żadnych fast foodzie nie jadłem od lat i jestem z tego dumny. Co najwyżej czasem kebs na mieście ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeby nie bylo offtopa to zadam pytanie
Jest wogole cos co warto pic z tych napoi ?
Napisano Ponad rok temu
osz k... 10 zł wtopione w bigmaca, nigdy więcej, wole już chyba jabłko kupić.
Gdzie w końcu pojechaliście do MCShita?
(Ja wydałem 12 i mogło być gorzej, do mcshita wrócę po następnych zawodach gdyż jest to że tak powiem tradycja świecka )
Napisano Ponad rok temu
Wzięliśmy mcszity, zaparkowaliśmy na przeciwko po drugiej strony ulicy, siedzimy w aucie i jemy a ktoś nagle patrzy za okno i "oo tu spożywczy jest"
Ciekawe czy te "mięso" w macu robią na tej samej zasadzie co parówki
U nas tradycja to Coffee Heaven
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie, mimo ze nie lubie mcshita to tez zawsze po zawodach tradycyjnie idziemy Zawsze polowa zawodnikow z zawodow juz tam jest :wink:(Ja wydałem 12 i mogło być gorzej, do mcshita wrócę po następnych zawodach gdyż jest to że tak powiem tradycja świecka )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciagle nikt tak naprawde nie powiedzial co takiego zlego jest w Coli
Pepsi to shittt....btw. mam znajoma ktorej ojciec jest przedstawicielem coca-coli, bardzo oddany pracownik ,zawsze ma caly bagaznik produktow od coli...ale przejdzmy do szczegolow, kazdy jej facet ma pierwsze pytanie ,czy pije cole czy pepsi...a druga sprawa ,to ona raz mu nalala pepsi zamiast coli ,zeby go sprawdzic...pozniej miala tak przejebane ,ze prawie ja z domu wyrzucil :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból podczas biegania
- Ponad rok temu
-
Wyskok dosiężny
- Ponad rok temu
-
wiosła, stepery i inne "domowe" urządzenia