Enshin Krakow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Salka juz zorganizowana , trening Enshin Karate w Krakowie odbedzie sie 11.09.2010.
Mimo swoich klopotow z kolanem (chondromalacji rzepki) postaram sie byc obecny, no chyba ze delegacja mi wypadnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale puscilem wici i z 3-4 osoby z jj powinny sie pojawic
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś bedzie szansa i ja wykorzystam
Napisano Ponad rok temu
Utwierdziłem się w przekonaniu, jak cenne mogą być takie spotkania "ponad podziałami" - naprawdę warto popróbować czegoś innego, a przy okazji, powspominać stare dzieje :wink:
Pozdrawiam wszystkich, których miałem przyjemność poznać i jeszcze raz dzięki Sensei Pawłowi za poświęcony Nam czas :-)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich, Zbyszek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I znów odbyło się semonarium prowadzone przez Pawła - ENSHIN KARATE. Niestety z racji moich obowiązków nie mogłem być na całości i bardzo żałuję. Tak, jak w poprzednim roku, atmosfera była fantastyczna, bardzo mili ludzie, mimo odrębności stylowych. To się bardzo liczy i dziwię się dlaczgo na wielkich branżowych zjazdach ludzie nie potrafią współpracować w taki sposób. Przeprowadzony trening był bardzo rowijający i na pewno każdy znalazł coś ciekawego dla siebie. Paweł potrafi stworzyć atmosferę trenignu Budo i doskonale to widać, nawet stojąc z boku. Bardzo żałuję, że nie było mnie na rozmowach po treningu, ponieważ burza mózgów w takim towarzystkie byłaby wysoce konstruktywna. Myślę, że kiedyś się to uda.
Na koniec dziękuję Pawłowi za przybycie do kraju i pokazanie swojej sztuki oraz przypominam o książce z dedykacją! Haha
Pozdrawiam wszystkich,
Artur Marchewka SHIN-AI-DO KARATE
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
All Kyokushin World Karate Tournament - Budapest 2009
- Ponad rok temu
-
Praca karate
- Ponad rok temu