Czynniki wpływające na to że jesteś dobry
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się także czy w stosunkowo niedługim czasie czyli pół roku czy roku przy dużej ilości treningów i wyskoim zaangażowaniu można coś kąkretnego umieć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Talent ma to do siebie, że łatwo się zaprzepaszcza bez ciężkiej pracy. Kiedyś jak jeszcze ćwiczyłem kyoka, przychodził do nas na zajęcia pewien melanżownik. Miał niesłychany talent, potrafił miesiąc, dwa nie ćwiczyć i dzień w dzień imprezować a potem w 2-3 tygodnie odrobić zaległości. Czasem zastanawialiśmy się z kumplami czy może to nie my po prostu jesteśmy tacy ciency, skoro trenujemy mocno i regularnie a tu nic Niestety gość odpadł, niedawno spotkałem go jak pił browary w parku, taki jakiś rachityczny i szary. Dawno zarzucił sport i teraz pałęta się po swoim kwadracie bez celu. Strasznie przykry widok zwłaszcza, że jeszcze kilka lat temu bez problemu dawał sobie radę z zawodnikami o 15-20 kg cięższymi i wyższymi. Jak chcesz być dobry to pamiętaj: cel i determinacja a wszystko już się wtedy ułoży.
Napisano Ponad rok temu
Dobry trener, ciezka praca, talent i psychika - mozna byc mistrzem swiata w biciu na tarcze wyjsc do walki z przecietnym zawodnikiem i sie zesrac
Dokładnie nawet miałem okazje taką osobe poznać dawno temu tarczował przecudownie gorzej było ze sparringami a do walki był się wystartować
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
urazowośc w boksie i kickboxingu
- Ponad rok temu
-
K-1 WorldGP w Rydzie- walczy dwóch Polaków! 22.11 (sobota)
- Ponad rok temu
-
Seminarium w Łodzi
- Ponad rok temu
-
Boks, Kickboxing
- Ponad rok temu
-
SWARZĘDZ Muay Thai lub Kick Boxing
- Ponad rok temu
-
NAK MUAY Szczecin nowa grupa