Boks, Kickboxing
Napisano Ponad rok temu
Pisze tu z racji tego iż od dłuższego czasu podobają mi się sztuki walki najbardziej Boks i Kickboxing, lub coś połączonego... np, ze można komuś złamać ręke czy noge(nie wiem jak się to nazywa ) oczywiście nie mam zamiaru nikomu nic łamać, ale chodzi mi bardziej o to, aby obezwładnić przeciwnika.
Mam zamiar kupic worek bokserski i trenować w domu na nim (Niestety nie mam możliwości chodzenia do żadnego klubu, poniewaz mieszkam z daleka od miasta )
Jaki styl walki proponujecie mi, abym zaczał trenowac?
Dodam iż chodzę na siłownie, nie wiem czy to jednak jest zbytnio przydatne co do sztuk walk.
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytaj uważnie napisałem, że mieszkam daleko od miasta i nie mam mozliwości trenowac w żadnym klubie.
Jedynie w domu, niestety...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Boks według mnie najlepszy.
Czytaj uważnie napisałem, że mieszkam daleko od miasta i nie mam mozliwości trenowac w żadnym klubie.
Jedynie w domu, niestety...
Nigdy nie jest na tyle daleko by nie moc pojechac, trzeba tylko chciec jak nie chce Ci sie jezdzic to odpusc sobie SW bo tam potrzeba jeszcze wiecej samo zaparcia
Napisano Ponad rok temu
dam Ci link do najlepszego z najlepszych, ok 2minuty i 45 sek jest jego pokaz umiejętności, potraktuj to jako świetną szkoleniówke
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Sunny xD
Napisano Ponad rok temu
Beda zle nawyki i ciezko sie ich bedzie pozbyc!
Jesli masz 0 kondychy to kluby sa miedzy innymi po to zeby mozna bylo ja poprawic.
Nie wiem jak mozna cwiczyc biegi w domu :roll: (moze jakos sie da ale kondycji raczej nie polepszysz)
Oczywiscie, mozesz w domu pracowac nad wytrzymaloscia, nawet sila, innymi cechami motorycznymi, ale odradzam zaczynac przygode z sw od szkoleniowek bo gosciu z tasmy nie powie Ci, co robisz zle!
Nikt nie jest jakims superczlowiekiem, zeby od razu byl we wszystkim najlepszy, kazdy zaczyna od 0.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
ale to do czego chciałem powrócić jak chłopak ma do wyboru :
- siedzieć w domu i pić piwo siedząc w fotelu z chipsami (od razu mówię że to przykład!! xD)
- a ćwiczyć dążyć do celu i poprawiać swoje zdolności to sam powiedz ;p
wiele rzeczy i technik można się nauczyć/wybrać właśnie w domu szperając w necie.
sam się nauczyłem tak wielu rzeczy, a ćwicząc równocześnie w domu i klubie to sam powiedz- doszedłby szybko do perfekcji w ruchach/odruchach ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ale w powyzszym sie z Toba zgadzam.
W domu mozna cwiczyc na wiele sposobow, bardzo wiele rzeczy, natomiast sw zaczynac trzeba na sali pod okiem trenera (dobrego trenera). Kiedy juz technicznie jestes przygotowany, masz podstawy, oczywiscie mozesz cwiczyc sobie w domu, pod warunkiem ze masz pewnosc ze wykonujesz techniki prawidlowo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
xDpopatrz na youtube jest bardzo dużo filmików szkoleniowych, do tego w domu możesz zacząć biegać
xDDSorry nie czytałem uważnie bo nie lubie czytać po raz 10000000 idiotycznych tematów które były na forum xxxxxxxxxxxxx razy.Jeżeli boks według Ciebie jest najlepszy to sobie ściągnij szkoleniówkę i napierdalaj w domu w gruche albo w cytryne jak to ktoś już na tym forum robił i wrzucaj nam swoje filmiki cobyśmy się mogli pośmiać z Ciebie, dziękuje (tak jestem wkurwiony)
Napisano Ponad rok temu
Parterówki generalnie zostają na dłużej, ale tego nie chcesz przecież ćwiczyć jeśli dobrze zrozumiałem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SWARZĘDZ Muay Thai lub Kick Boxing
- Ponad rok temu
-
NAK MUAY Szczecin nowa grupa
- Ponad rok temu
-
K-1 MAX rules (12.10.2008 Kalisz) - walki do pobrania
- Ponad rok temu