Zespól algodystroficzny stopy - pomoc w znalezieniu ortopedy
Napisano Ponad rok temu
Pisze w imieniu osoby ktora cierpi od ponad roku na zespol algodystroficzny stopy bedacy nastepstwem zmiażdzenia jej kołem samochodu.
Prosimy o pomoc w znalezieniu ortopedy specjalizujacego sie w leczeniu takich przypadlosci.
Prosze tez moderatora o podwieszenie tego tematu.
Napisano Ponad rok temu
aha pomógł też mojej kuzycne która miała coś ze stopami, ale to jakaś wada młodego wieku była bo ma 12 lat teraz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za obie odpowiedzi i z góry dziekuje za kolejne.
Napisano Ponad rok temu
Pracuje w Szpitalu Specjalistycznym w Jaśle - specjalista ds. rąk i stóp, ortopeda, mikrochirurg ... poważany i zachwalany przez wielu ludzi, kilkakrotnie nagradzany z swoją pracę i osiągnięcia [poprzyszywał kilka poobcinanych rąk i nóg, poprawił jakość życia wielu ludzi, poprawiał błędy innych lekarzy]...
[mod on]
Kurde śniadanie jadłem! Następnym razem daj jako linka z uprzedzeniem że nie jest to zbyt piękny widok...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[/mod on]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomasz Trzeciak wyklada na Akademi Medycznej w Poznaniu tak? Pracuje w ich katedrze i klinice Ortopedii i Traumatologii?
Tak. Zajmował się moim kolanem. Poza tym z tego co wiem wielu zawodowych sportowców jest pod jego opieką (m.in. piłkarze Lecha Poznań). Mam znajoma w branży medycznej. Powiedziała że jest najlepszy. Jeśli chcesz mogę się zoorientować (jeśli sam masz daleko) lub podać Ci namiary na jego pielegniarkę. Jakby co pisz na priv.
Pozdr
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem, specjalizuje się w stopach i nogach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak "zrobić" ręce w domu
- Ponad rok temu
-