Staż z Sensei Ch. Tissier (15-16.11.2008) w Poznaniu
Napisano Ponad rok temu
Staż z Sensei Christianem Tissier
data: 2008-11-15 - 2008-11-16
MIEJSCE: Suchy Las k/Poznania, Hala Sportowo-Widowiskowa, ul. Szkolna 20, Wjazd od ul. Obornickiej (trasa Poznań - Koszalin)
TRENINGI:
Sobota, 15 listopada:
11:00 - 13:00 aikido
16:30 - 18:30 aikido
Niedziela, 16 listopada:
09:30 - 10:30 bokken
10:30 - 12:00 aikido
CENA:
-cały staż:
100 zł - przedpłata na konto do 1 XI 2008
LUB
120 zł - płatność na miejscu w dniu stażu
-sobota: 100 zł
-blok treningowy: 50 zł
Zapewniamy darmowy nocleg na macie. Wszelkie dodatkowe informacje (przedpłaty, nr konta bankowego, noclegi w hotelach, schroniskach młodzieżowych, mapki dojazdowe do dojo, itp.) dostępne na serwisie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
BEZPŁATNY AUTOBUS do dojo z PKP Poznań Główny
Aby ułatwić dojazd do dojo osobom przyjeżdżającym na staż do Poznania pociągami, na Dworcu Głównym PKP w Poznaniu podstawiony będzie specjalny, darmowy autobus, który zabierze podróżnych z dworca bezpośrednio do dojo. Autobus ten będzie odpowiednio oznaczony.
Odjazd autobusu sprzed wejścia głównego dworca PKP do dojo: sobota, 15 listopada 2008, godzina 10:00.
Po zakończeniu stażu, w niedzielę, zapewniamy również autobus, który zawiezie uczestników do dworca PKP.
Odjazd autobusu sprzed dojo do dworca PKP w Poznaniu: niedziela, 16 listopada 2008, godzina 13:00.
Informacje:
e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wojciech Drąg 0 606 275 073
Adam Manikowski 0 600 444 088
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
1. Przypominamy, że do 1.11.2008 można dokonać przedpłaty na konto Klubu Aikido Shin Dojo. Przy korzystaniu z tej formy płatności cena stażu wynosi 100 zł. Po tym terminie możliwy jest tylko zakup biletów przed samym stażem - w tym wypadku cena za cały staż wynosi 120 zł. Zachęcamy do korzystania z przedpłat.
Wszystkie informacje odnośnie nr konta, sposobu wpłacania przedpłat znajdują się na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. W dojo będzie ok. 1000m2 maty!
3. Nie ma ograniczenia liczby uczestników stażu.
4. Zapraszamy na stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Znajdują się tam informacje odnośnie dojazdów (m.in. darmowy autobus ze stacji PKP Poznań), noclegów
Napisano Ponad rok temu
Restauracja Estella mieszcząca się przy dojo w Suchym Lesie udziela 10% rabatu dla wszystkich uczestników seminarium z Ch. Tissier w dniach 15-16.11. Podstawą udzielenia rabatu będzie okazanie dowodu uczestnictwa w seminarium przed rozpoczęciem składania zamówienia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zamierzasz być?Mam nadzieje ze na piwo też
Napisano Ponad rok temu
A zamierzasz być?Mam nadzieje ze na piwo też
Będe nawet zapłaciłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo nagle sie spojawię spod maty wyjdę lub z jakiejs szafy...
Napisano Ponad rok temu
No wiem, ale ...Wodzu twój majestat stuktotnie przyćmiewa moją skromną osobę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Leone...., ponoć miałeś być również...
Napisano Ponad rok temu
...Leone...., ponoć miałeś być również...
Nie mogłem, musiałem jechać z juniorami na zgrupowanie, bo kolega zachorował. Ale licze, że fotki i wasze bogate opisy sprawią, że będę miał " doznania" tej atmosfery :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było przednioKolegom AvBertowi i Ninji dziękuję za możliwość poznania ich. Kolegom Voivodowi, Irimiemu i Sojobo dziękuję za możliwość kolejnej wymiany poglądów na tematy niekoniecznie związane z aikido :wink:
Leone...., ponoć miałeś być również...
Rowniez wielkie dzieki za wszystko. Miło bylo Was poznać Panowie
No i zapodajcie jakies foty wszak były jakies tam robione z grupą Vortalową.
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Króliczku drogi, było się przywitać... :twisted:Było naprawdę super Gratuluję organizatorom!! Świetne przygotowany staż, a sensei Tissier jak zwykle rewelacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staż tradycyjne rewelacyjny.Domo arigato organizatorzy. Domo arigato shihan Tissier.
Niestety zdarzył się bardzo nieprzyjemny zgrzyt. Jak drodzy forumowicze oceniacie wyrzucenie z maty przez pewnego gościa dziewczyn, które miały być uke na egzaminach na trzeci dan???? Powód? Że niby dla feministek nie ma miejsca na macie!!!!!
Jak dla mnie HAŃBA !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido sportowe
- Ponad rok temu
-
Staż z Takashi Kuroki 4 dan
- Ponad rok temu
-
Prawdziwy atak.Budo.Itp.(cd.wątku z "Staz z Arisue sens