Gala MAXXXFIGHT Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli będzie jakikolwiek rzut przez biodro na tej gali w walce wushu to przyznam ci racjęto teraz w K1 sa dozwolone wysokie rzuty przez biodro Laughing
jeżeli to w ogóle będzie sanda a nie machanie wachlarzami czy coś takiego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowiedz ale jest to jednak pewien unik. A jednak jeśli to nie jest gala "widmo" a organizatorzy są poważnymi ludźmi mogliby się ujawnić. W końcu kupując bilet zawierasz z kimś umowę.
To nie jest unik i chowanie organizatorów.
Jeżeli o to Ci chodzi - nie jestem organizatorem, więc nie znam wszystkich informacji. Zaczęło się od tego, że przypuszczałeś, że gala jest inicjatywą Molchanova. Napisałem, że nie - wiem to ponieważ A. Molchanov był gościem programu LajfCzat, który prowadziłem. W tym oto programie wystąpił jako trener dwóch zawodników biorących udział w gali(M. Baryły oraz M. Kopca), a nie jako jej organizator. Ponadto wiem, że Kokoro Cup będzie w grudniu - te dwie informacje dały mi tę pewność, która stała się podstawą dalszych nieporozumień.
Powtórzę jeszcze raz: nie znam wszystkich szczegółów, chociaż dzięki programowi, który prowadzę niektóre rzeczy wiem, inne mam nadzieję się dowiedzieć i wtedy będę informował na bieżąco.
Patrząc na stronę, jej patronów medialnych(Wirtualna Polska, Radio Dla Ciebie, SdW, Gentlaman oraz parę stron branżowych) oraz partnerów jak również zawodników - stwierdzam, że ta gala to działania poważnych ludzi.
Jeżeli nadal nie jesteś przekonany mogę zaprosić tylko do śledzenia konferencji prasowej -będzie niedługo(jak będę znał szczegóły to na pewno podam).
Mam nadzieję, że to rozwiało trochę wątpliwości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo podobnych, a niektórych tych samych patronów miało MCC, więc o niczym nie musi to świadczyć. Mam nadzieje, że na tym podobieństwa między MCC a Maxxxfight się kończą.Patrząc na stronę, jej patronów medialnych(Wirtualna Polska, Radio Dla Ciebie, SdW, Gentlaman oraz parę stron branżowych) oraz partnerów jak również zawodników - stwierdzam, że ta gala to działania poważnych ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo podobnych, a niektórych tych samych patronów miało MCC, więc o niczym nie musi to świadczyć.
Podobieństw nie da się uniknąć w przypadku branżówek(np. SdW), do tego podobieństwem jest patron Gentlemana, ale MaxxxFight ma jeszcze dużych patronów takich jak Wirtualna Polska oraz Radio Dla Ciebie, co daje jej większą wiarygodność.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako fan MMA pragnę wierzyć w to, że się nie mylisz.Podobieństw nie da się uniknąć w przypadku branżówek(np. SdW), do tego podobieństwem jest patron Gentlemana, ale MaxxxFight ma jeszcze dużych patronów takich jak Wirtualna Polska oraz Radio Dla Ciebie, co daje jej większą wiarygodność.
P.S. Co to coorva jest Radio Dla Ciebie?
Napisano Ponad rok temu
Bardzo podobnych, a niektórych tych samych patronów miało MCC, więc o niczym nie musi to świadczyć.
Podobieństw nie da się uniknąć w przypadku branżówek(np. SdW), do tego podobieństwem jest patron Gentlemana, ale MaxxxFight ma jeszcze dużych patronów takich jak Wirtualna Polska oraz Radio Dla Ciebie, co daje jej większą wiarygodność.
Jaki program prowadzisz??W radiu czy w tv?Jest jakas strona ww?
Napisano Ponad rok temu
brak tylko informacji o godzinie rozpoczęcia...
18.30
P.S. Co to coorva jest Radio Dla Ciebie?
Wg portalu Nadaje.com:
Regionalna rozgłośnia Polskiego Radia przeznaczona dla województwa mazowieckiego.
Jaki program prowadzisz??W radiu czy w tv?Jest jakas strona ww?
W tv internetowej. Program nazywa się [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pisałem o tym tutaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj gościem mojego programu będzie kolejny uczestnik gali - Michał Olaś
Więcej infotutaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeca się bili.....moze ktos co sie stalo z ta walka co to Tede mial sie bic z Kasta na ksw?? ...
Po rapersku na bluzgi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeca się bili.....moze ktos co sie stalo z ta walka co to Tede mial sie bic z Kasta na ksw?? ...
Po rapersku na bluzgi
A to mial byc freestayle.Myslalem ze bedzie walka w mma:).Jakos nikt o tym nic nie pisal dlatego sie zapytalem:) Kto wygral??
Napisano Ponad rok temu
Po rapersku na bluzgi
A to mial byc freestayle.Myslalem ze bedzie walka w mma:).Jakos nikt o tym nic nie pisal dlatego sie zapytalem:) Kto wygral??
Popek
Napisano Ponad rok temu
Popek
Hmm dziwne.Pamietam jak Popek mowil w wywiadzie,ze nie walczy na slabych Polskich galach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA Nowa Huta - Kraków
- Ponad rok temu
-
MMA i SW w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final spoilery, komentarze do walk
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final -Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Nowi trenerzy w Akademii Sarmatia Gdańsk.
- Ponad rok temu
-
UKS Shi-kon Lodz ZAPRASZA na treningi MMA & Muay Thai !!
- Ponad rok temu
-
K-1 Korea spoilerownia
- Ponad rok temu
-
Sengoku 5 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP '08 SEOUL -FINAL16- Video(Bez Spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
MMA w klubie Nastuli
- Ponad rok temu