Gala MAXXXFIGHT Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem nie ejst to winą organizatora - po prostu Hala na Ursynowie ma nienumerowane miejsca, więc nie można sprzedawać innych biletów niż z podziałem na sektory.Chciałem powrócić do tematu: szkoda, że bilety w zakresie sektorów są nienumerowane. Będzie sporo zamieszania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bilety do kupienia również w kasach przed galą od 15:30.
Napisano Ponad rok temu
Była mała zmiana.Nie dotarły do Ciebie jakies informacje o zmianach w rozpisce? Pojawiły się takie.
Pawel Obozny będzie walczył z nowym przeciwnikiem, którym będzie Anatolij Hunanyan, także też będzie na co popatrzeć, a może nawet będzie to ciekawszy pojedynek.
Napisano Ponad rok temu
To jakiś żart, albo kaczka dziennikarska??????????????Na gali zobaczymy siedem walk w formułach MMA, K-1, Muay Thai i w Kickboxingu. Choć wydaje się, że walk niezbyt dużo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
11 walk w tym jedna amatorska, więc dalej zdecydowanie nie 7
Napisano Ponad rok temu
Wyniki
1. K-1
Piotr Strur pokonał Janusz Szulewski przez decyzję
2. Karate
Roman Oraczko pokonał Maciej Gziński przez decyzję
3. Wu Shu
Krystian Skowroński pokonał Mate Budhi przez decyzję
4. MMA
Wojciech Orłowski pokonał Arkadiusz Jędraczka przez decyzję
5. K-1
Mateusz Kopiec pokonał Piotr Formantowicz przez decyzję
6. Muay Thai
Marian Baryła pokonał Marcel Uhrinek przez decyzję
7.
Anatoliy Hunayan pokonał Paweł Obozny przez decyzję
8. MMA
Tadas Rimkevičius pokonał László Czerwe przez TKO w 1R
9. Kickboxing
Kumar Zaliev pokonał Krzysztof Romaniuk przez decyzję
10. K-1
Łukasz Jarosz pokonał Łukasz Jurkowski przez KO (Highkick) w 1R
Napisano Ponad rok temu
Gala bardzo słaba.
Czemu? Wiadomo że K-1 czy UFC to to nie było, ale uważam że jak na polskie warunki to wypadło bardzo przyzwoicie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obiektywny nie jestem, ale pod jakim względem słaba?Gala bardzo słaba.
Wszyscy zawodnicy pokazali się z dobrej strony (jeden nie zdążył), walki dynamiczne i zacięte, nikt nie wyszedł na ring żeby dotrwać do końca.
A że nie było jakiegoś przekombinowanego show to chyba na plus dla gali, bo najważniejsze w tej zabawie są walki i ich poziom, a nie występy taneczne
I warto dodać, że to był debiut organizatorów więc następnym razem powinno być jeszcze milej:)
Napisano Ponad rok temu
Nie odbyła się. Tak samo jak walka Michała Olasia. W olbrzymiej większości walk przynajmniej jeden zawodnik był zmieniony, czyli to co zobaczyłem wczoraj ma się do oficjlnej rozpiski jak pięść do dupy. Organizator nie raczył poinformować o zmianach a było ich mnóstwo co wielu kibiców zdenerwowało już na samym początku. Wyszukiwanie zawodników w ostatniej chwili wyraźnie odbiło się na poziomie sportowym. Np. walka Arkadiusza Jędraczki była najgorszą walką MMA jaką w życiu widziałem. Zasad w walce Mateusza Kopca (jedna z lepszych walk) nie rozumiał nawet sędzia. Pierwotnie miała być to walka Muay Thai, ostatecznie stwierdzili, że jednak K-1. Początkowo sędzia nie pozwalał bić kolanami z klinczu później pozwalał. Paranoja. Dźwiękowieć chyba na dropsach. Skreczował non stop - imprezy posrały mu się bankowo. Konferansjer zielony w temacie jak zwykle (np. formuła młał thai).Co z walką Michał Skupiński vs Paweł Ostasz ?
Reasumując: bardzo dobrze, że ta gala się odbyła. Było kilka fajnych walk, ale sportowo jednak bez szału. Jeśli chodzi o organizacje to jeszcze jest wieeeeeeele do poprawienia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA Nowa Huta - Kraków
- Ponad rok temu
-
MMA i SW w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final spoilery, komentarze do walk
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final -Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Nowi trenerzy w Akademii Sarmatia Gdańsk.
- Ponad rok temu
-
UKS Shi-kon Lodz ZAPRASZA na treningi MMA & Muay Thai !!
- Ponad rok temu
-
K-1 Korea spoilerownia
- Ponad rok temu
-
Sengoku 5 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP '08 SEOUL -FINAL16- Video(Bez Spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
MMA w klubie Nastuli
- Ponad rok temu