Gala MAXXXFIGHT Warszawa
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zly pomysl zeby czysto stojkowo bedac zawodnikiem mma startowac do mocnego naprawde zawodnika. Chwyci nokaut a nie zycze mu tego
tylko dwie walki mma. to raczej gala stojkowa jednak.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo lubię Jurasa jako zawodnika, ale w tej walce nie postawiłbym na niego.
Znając życie to warunki finansowe za pewne skłoniły Jurasa do podjęcia tej walki...
Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do walk to obawiam sie ze z Jaroszem Jurkowski szybko polegnie...reszta walk rowniez zapowiada sie ciekawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mialem pisac dzisiaj - wyprzedziles mnie. Ale za jakis czas wrzuce reszte informacjiDziwne, że jeszcze nikt tu o tym nie pisze.
Co o tym myślicie? Wybiera się ktoś?
Ja będę na 100%.
Uważam, ze jest to fajny pomysł - nowa marka na rynku. Wydaje mi sie, że gala moze na stale zagościć ma polskim rynku.
Poza tym w swoim programie gościlem paru zawodników(i jeszcze paru sie pojawi). Najbardziej czekam na walke dwoch Lukaszow - Jarosza i Jurasa - może być bardzo ciekawie.
Napisano Ponad rok temu
może się ktoś orientuje: na stronie i na plakacie jest M.Ligiżyński a na rozpisce go nie ma...jakaś kontuzja czy co??
Pierwotnie miał być, jednak z tego co wiem szykuje mu się wyjazd za wyjazdem(Japonia, USA), więc nie da rady wziąć udziału w MaxxxFight. Zamiast niego z Pavlem Oboznym będzie walczył Mariusz Pawlus.
Trochę więcej informacji o gali:
Gala odbędzie się 25.10 października, w Hali „Arena” na Warszawskim Ursynowie, ul. Pileckiego 122.
Na gali odbędą się walki w formułach K1 Rules, Muay Thai, MMA oraz po
jednej walce Karate i Wu Shu
W gali udział wezmą najlepsi zawodnicy m.in.:
- Łukasz Jarosz - Mistrz Świata Kickboxingu
- Łukasz Jurkowski - Zdobywca Pucharu Świata Tae Kwon Do
- Paweł Obozny - Mistrz Europy Muay Thai
- Marian Baryła - Mistrz Świata Muay Thai
- Igor Kukurydzak - Mistrz Świata Kickboxingu
- Tadas Rimkevicius - 130kilogramowy zawodnik MMA, zwycięzca 23 walk
- Tomasz Sarara – 3-krotny Mistrz Polski Kickboxingu, stoczył 115 walk
oraz:
Michał Olaś, Roman Oraczko, Krystian Skoworoński, Michał Skupiński, Paweł Ostasz, Mateusz Kopiec, Wladimir Turin, Anton Yaglowski , Mariusz Pawlus, Stanislau Zaneuski, Krzysztof Romaniuk.
Bilety w cenie 35, 45, 55, 75 100, 150 oraz 250zł można nabyć w sieci Ticket Online na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz w punktach Empik w całej Polsce.
Walki, które warto obejrzeć
Jeżeli są jakieś pytania - można je tu spokojnie zawadać - postaram się odpowiedzieć na wszystkie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwne, że jeszcze nikt tu o tym nie pisze.
Z tydzień temu prosił mnie organizator by wrzucić tutaj jakieś info na ten temat ale jakoś wyleciało mi z głowy
Napisano Ponad rok temu
Czy ta gala to nie jest inicjatywa A. Molchanova i M. Mazura? A tym samy jest ona kontynuacją Kokoro Cup?
Nie sądzę, a raczej jestem pewien, że nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem zapytać na jakich zasadach odbędzie się walka Wu Shu
Walka Wu Shu odbędzie się na zasadach Wu Shu Sportowego. Z tego co widziałem ostatnio na pokazie i co mi podaje również Wikipedia:
"Uprawiana jest także konkurencja sanda/sanshou, czyli rodzaj walki w rękawicach i ochraniaczach (m.in. na korpus) zbliżona do kick-boxingu, ale z szerokim wykorzystaniem rzutów i zepchnięć z podestu na którym odbywają się walki. W wariancie zawodowym, stosuje się mniej ochraniaczy, natomiast wykorzystuje się uderzenia kolanami. Obecnie istnieje tendencja, w wariancie zawodowym, do dopuszczenia także uderzeń łokciami."
i czy to na pewno dobry pomysł, by w ogóle zamieszczać ją na fight cardzie takiej gali. Taki troche bałagan sie według mnie robi, wszystkiego po trochu.
No cóz.. .można się spierać, ale ja uważam że jest to świetna ciekawostka między walkami K1 oraz MMA.
Chętnie zobaczę jak to wygląda, bo to tylko jedna walka, a na mistrzostwa Wu Shu pewnie bym się sam z siebie nie wybrał.
Wiem też, wiele osób chwali taki pomysł. Ale wiadomo - kwestia gustu.
Napisano Ponad rok temu
ciekawostka między walkami K1 oraz MMA
jeżeli to będzie sanda, to gwarantuję, że nie odróżnisz tego od K1.Chętnie zobaczę jak to wygląda
Napisano Ponad rok temu
jeżeli to będzie sanda, to gwarantuję, że nie odróżnisz tego od K1.
to teraz w K1 sa dozwolone wysokie rzuty przez biodro
Napisano Ponad rok temu
jeżeli to będzie sanda, to gwarantuję, że nie odróżnisz tego od K1.
Chyba żartujesz. Widziałem do tej pory walki Wu Shu i jednak się różniły od K-1. Stosowano rzuty, obalenia i podcięcia.
Widziałem tylko walki pokazowe, które miały być ciekawostką pokazującą jak to wygląda. Teraz będę miał okazję zobaczyć to "na serio"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ta gala to nie jest inicjatywa A. Molchanova i M. Mazura? A tym samy jest ona kontynuacją Kokoro Cup?
Nie sądzę, a raczej jestem pewien, że nie.
Wiec moze zdradzisz kto to organizuje
Napisano Ponad rok temu
Kokoro Cup z tego co wiem ma być w grudniu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA Nowa Huta - Kraków
- Ponad rok temu
-
MMA i SW w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final spoilery, komentarze do walk
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max Tournament Final -Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Nowi trenerzy w Akademii Sarmatia Gdańsk.
- Ponad rok temu
-
UKS Shi-kon Lodz ZAPRASZA na treningi MMA & Muay Thai !!
- Ponad rok temu
-
K-1 Korea spoilerownia
- Ponad rok temu
-
Sengoku 5 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP '08 SEOUL -FINAL16- Video(Bez Spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
MMA w klubie Nastuli
- Ponad rok temu