stopa
Napisano Ponad rok temu
wczoraj na sparingach kopałem kopnięcie okrężne na tułów, niestety przeciwnik odskoczył i trafiłem góra stopy w kość biodrową.zabołało ale walke kontynuowałem.do domu również wróciłem bez bólu.
dopiero w nocy stopa spuchła i zaczęła paskudnie boleć.dziś rano-opuchlizna średnia,ból przy stawaniu na stopę i przy zginaniu i ruszaniu dużym palcem.uderzyłem tą częścią stopy gdzie leci wiązadło/ ścięgno od dużego palca.czyli kością.co z tym robic?
narazie planuje "kwaśną wodę" i alcatec.
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam tak- rób sobie okłady z altacetu i poczekaj do poniedziałku, przez weekend oszczędzaj stopę- nie trenuj, nie biegaj, ogranicz wychodzenie z domu. Zobacz jak będzie w poniedziałek- musisz sam ocenić, jak będzie źle to z rańca rejestruj się do lekarza, jak będzie wyraźna poprawa to czekaj dalej, powinno przejść. Na moje to zwykłe zbicie, wątpę, żebyś sobie coś połamał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oby nie było pęknięcia kości.kopnięcie w sumie słabe było tylko paskudnie weszło
robię okłady z płynu burowa obecnie
Napisano Ponad rok temu
Ale na razie nie ma co panikować. Rób okłady z lodu, smaruj Altacetem, siedź w domu i nawet nie zakładaj butów. Jak do poniedziałku nic się nie poprawi, idź do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nadmierna sennosc
- Ponad rok temu
-
Możliwości- bioder ...?
- Ponad rok temu
-
Mięśnie nóg bez obciążania kolan?
- Ponad rok temu
-
Skośne i dolne mięśnie brzucha...
- Ponad rok temu
-
buty offroad
- Ponad rok temu
-
Cykl na stackach kreatynowych przed zawodami...
- Ponad rok temu
-
Glutamina
- Ponad rok temu
-
Ból pleców - pomocy
- Ponad rok temu
-
Pij mleko-czy na pewno będziesz wielki?
- Ponad rok temu
-
drazek dla duzych :) ?