Możliwości- bioder ...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ale sobie pozwoliłem na takie określenie.to nie ejst uszczerbka stawu tylko poprostu taka budowa, tak samo jak np szerokosc bioder jak ktos ma szersze od barkow nie koniecznie jest chory i "uszczerbiony"
(moim zdaniem jest to uszczerbka przynajmniej w treningu i męczy mnie fakt że mogę mieć mniejszą ruchomość a wtedy brak dalszego rozwoju i przesrane :? ...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście ze dzieci rozciągają sie szybciej niż dorośli, ale dorosłym stawy tez nie kostnieją i tak samo mogą się rozciągnąć , może nie do aż takiego zakresu jak dzieci rozciągane od wczesnych lat ale do szpagatów spokojnie tylko oczywiście np. po 26 roku życia to zajmie to dwa, trzy lata, ale się da.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Zajesuper, że jest jeszcze czas na większą ruchomość biodra, będę teraz jeszcze ostrzej zapierdzielać
Napisano Ponad rok temu
.idac Twoim tokiem mozna by powiedziec, ze kazdy niezaleznie od wagi chodzac na silownie mogl by wycisnac 100 kilo, ze kazdy moze byc Einstinem (czy jak to sie pisze), czlowiekiem "guma" tez moze byc kazdy i nie ma tu nic z predyspozycji wrodzonych
niestety nie, zrobienie zwykłych, szpagatów to nie bycie Einsteinem, czy człowiekiem gumą.
Szpagaty to bardzo proste, podstawowe ćwiczenia które moze zrobić każdy niezależnie od predyspozycji ruchowych
właśnie to jest zabawne ze ludziom całkiem proste rzeczy wydają sie być czymś wyjątkowym. Na forum tkd właśnie toczy się dyskusja nad jak wybitnymi jednostkami się czują, dzięki temu że potrafią pomachać nogami
Napisano Ponad rok temu
coz chyba jednak nie dojdziemy do porozumeinia Ty wiesz swoje ja swoje i niech juz tak bedzie
Napisano Ponad rok temu
Masz Sally jeszcze jakieś zamierzenia co do tego artykułu, myślę że wielu ludziom mógłby się przydać (mi też).artykuł napisze tylko teraz kompletnie nie mam czasu, jeszcze muszę się z kimś umówić żeby te zdjęcia zrobić a to tez łatwe nie jest.
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzymam za słowo, będę czekać ... ;-)napisze ale razie kompletnie nie wyrabiam czasowo. w swieta bedzie troche czasu (mam nadzieje ze wszystko do tej pory zrobie) to porobimy zdjęcia i napisze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mięśnie nóg bez obciążania kolan?
- Ponad rok temu
-
Skośne i dolne mięśnie brzucha...
- Ponad rok temu
-
buty offroad
- Ponad rok temu
-
Cykl na stackach kreatynowych przed zawodami...
- Ponad rok temu
-
Glutamina
- Ponad rok temu
-
Ból pleców - pomocy
- Ponad rok temu
-
Pij mleko-czy na pewno będziesz wielki?
- Ponad rok temu
-
drazek dla duzych :) ?