Skośne i dolne mięśnie brzucha...
Napisano Ponad rok temu
Ta na górze ma delikatnie umięśniony brzuszek moim zdaniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ja wstapilem na droge jedynego slusznego ABSa i od tego czasu plewie heretyckie cwiczenia na brzuch
Genesius.......... !! co mam zrobic zebys dal mi namiary na ktorakolwiek z nich ??
Napisano Ponad rok temu
P.S. Można założyć wątek pt wymarzona sylwetka i tam dawać takie fotki
[edyta]
Sprzedać duszę szatanowi :wink:Genesius.......... !! co mam zrobic zebys dal mi namiary na ktorakolwiek z nich ??
[/edyta]
Napisano Ponad rok temu
Druga lepsza nie wali tak PS-em po oczach ale jako moderator muszę przywołać was do porządku i prosić o powrót do tematu.
P.S. Można założyć wątek pt wymarzona sylwetka i tam dawać takie fotki
ta est szefie
http://www.forum-kul...showtopic=91702
PS. ta druga mma cwiczy ??
Napisano Ponad rok temu
Za to ta pani trenuje napewno. Panowie przed wami jedyna i niepowtarzalna - Kyraaaaaaaaaaaa Gracieeeeeee
Cwiczenia na dolne partie brzucha. Wszelakie z nogami. Rowerki, w zwisie na drazku, unoszenie prostych nog do gory, nozyce, zataczanie kol w powietrzu zlaczonymi nogami. A najlepszym cwiczeniem wedlug mnie jest kolko Rossa
Napisano Ponad rok temu
Tez jestem na piatce, tylko unoszenie nog zamienilem na 50.
Jak robilem mniej, to az tak nie "czulem" brzucha po skonczeniu serii. Czasem, zazwyczaj w weekendy, jak nie mam innych treningow, to na koniec lacze to jeszcze z 6 weidera.
dlaczego nie przeszedles na 6 poziom ABSa?? ja jestem na 6 teraz i planuje go pociagnac przez jakies 4 m-ce a potem poziom 7.
PS. Odnosnie ABSa nie wiem czy trenujac MA jest sens wchodzic na poziom 9-ty. Chyba zostane na 8 forever
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
buty offroad
- Ponad rok temu
-
Cykl na stackach kreatynowych przed zawodami...
- Ponad rok temu
-
Glutamina
- Ponad rok temu
-
Ból pleców - pomocy
- Ponad rok temu
-
Pij mleko-czy na pewno będziesz wielki?
- Ponad rok temu
-
drazek dla duzych :) ?
- Ponad rok temu
-
Powerbreath
- Ponad rok temu
-
minerały
- Ponad rok temu
-
Affictor pomaga starszym .
- Ponad rok temu
-
Londyn, bieganie i wyścigi na muflonach.
- Ponad rok temu