Spalacze tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
Jakie jest prawdopodobieństwo skutków ubocznych i czy one mogą wystapić nawet gdy przestrzegasz zalecana dawke ?
Kupiłem Hydroxycut Hardcore i fajnie by było jakby ktoś kto go używał powiedział mi coś na temat owego specyfiku
Pozdrówka
Spokój na dzielni, elo !
Napisano Ponad rok temu
dopiero zwiększona dawka treningu aerobowego i dość drakońska dieta przyniosły odpowiednie skutki.
tak więc chłopie... powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Dwa, że bez odpowiedniego reżimu dietetycznego i treningu spalacze nie spełnią swojej funkcji :wink:
Ja sam używałem jedynie Scorch'a i byłem bardzo zadowolony.
Dobre opinie słyszałem też o Tight!, Venomie, Leviathanie... tyle, że to na prawdę mocne specyfiki...
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jakiegoś spalacza z treca zjadłem 2 kapsułki wieczór przed zawodami i ...ciężko było zasnąć i tak musiałem kilogram wybiegać.
Z ciężkim sercem to mówię ale mądry to Ty nie jesteś :wink:
To co wyżej napisano. Bez diety i treningów nic nie wskórasz.
Jeśli będziesz brał coś mocnego (albo nie pijasz kawy i nie wiesz jak reagujesz na duże dawki kofeiny) to proponuję żebyś wziął na początek połowę zalecanej dawki i zobaczył jak się po tym czujesz. Dopiero jak wszystko będzie w porządku to spróbuj całą dawkę. Nie pij kawy ani niczego z kofeiną do tego.
Na końcu jeszcze raz przede wszystkim dieta potem treningi a na samym końcu wspomaganie. Najlepiej zresztą najpierw wskoczyć na dietę i jak przy pomocy diety nie osiągniesz tego co zamierzałeś zacząć dopiero wspomagać się spalaczem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś mądry mi powie jakie będę interakcje z mateina?:-) W sumie jakos w tym tygodniu zaczynam jazde i jestem ciekaw czy będą jakieś interakcje;)
Napisano Ponad rok temu
pomyśl najpierw o diecie i aerobach, a później dorzuć do tego spalacz..nie rozumiem dlaczego wszyscy uważają, że jedna kapsułka zmieni ich sadło w wyrzeźbione mięśnie..klątwa ameryki;)
Hehe, ale ja nie miałem na myśli, brania spalaczy tłuszczu i nie robienia nic. Poprostu trenowałem już dość sporo, wprawdzie bez żadnej diety, bo nie jestem zwolennikiem diet Zawsze uważałem, że najlepiej jeść co się chce i ile chce, ale nie więcej. Jako, że nigdy nie brałem żadnych wspomagaczy to pomyślałem, że można spróbować by mieć jakieś zdanie na ten temat jak ktoś zapyta, a nie w stylu "tata Marcina powiedział...." czy "kumpel, kolegi od ziomka...". Oczywiście fajnie by było zobaczyć na wadze dwie cyferki, a nie trzy a już nie pamiętam kiedy takie coś oglądałem w podstawówce chyba a teraz mam 19 lat.
Nie uważam, że jedna kapsułka zmieni moje sadło w wyrzeźbione mięśnie, ale w raz z moim reżimem treningowym pewnie pomoże hehe
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi to mówić ale dieta a właściwie zmiana nawyków żywieniowych to moim zdaniem jedyna możliwa opcja aby naprawdę zrzucić tłuszczyk szczególnie jak już trenujesz dużo.
święte słowa..jakieś dwa miesiące temu zdecydowałem się na dietę i zacząłem ostro tego pilnować. początek oczywiście trudny zanim żołądek się nie skurczy i organizm nie przestawi, ale samo regularne jedzenie i odpowiednie proporcje zaowocowały tym, że straciłem 5 kg bez wielkich wyrzeczeń. żeby być wiernym idei jedzenia wszystkiego i czego się chce, możesz jeden dzień zrobić tzw. cheat day'em gdzie jesz, co chcesz i ile chcesz. skoro mówisz, że masz 3 cyfry na wadze i 19 lat to myślę, że jest nad czym popracować bo z wiekiem robi się to coraz trudniejsze.
Napisano Ponad rok temu
W takim razie jak wygląda Twoja dieta kocyk ? :twisted: Może zdradzisz rąbek tajemnicy ?
Pisząc dieta macie na myśli jakieś 6 posiłków i w każdym wydzielone tyle białka tyle tłuszczu, po skorzystaniu z indeksu ? Czy poprostu dieta NŻT 5-6 posiłków typu
dwa gotowane jajka, dwie kromki czarnego chleba + sok pomarańczowy na śniadanie.
I tak i tak nie jem dużo, a na śniadaniu i obiedzie raczej nie ma co odkładać (chyba) gdyż mój dzień wyglada tak:
rano: 45-60 min bieg
śniadanie
7-14: praca na budowie
koło 11: drugie śniadanie
15: obiad
16-18 basen (min 3,5 km)
19: kolacja
21 jogurt
22 śpię
Skąd wziąść odpowiednia diete ? Jak widzicie trochę tego wysiłku jest, a siłę muszę mieć, bo dziś na budowie to na 4 piętro trzeba było wnosić płyty, worki z klejem itp... i spociłem się znacznie więcej niż normalnie po tym spalaczu raczej... A od nowego tygodnia planuje pod wieczór siłke wmontować i trening stacyjny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
warzywa; mieso (czerwone, biale, ryby, jajka); owoce; orzechy i jagody (truskawki, maliny etc)Skąd wziąść odpowiednia diete ?
6:4:3:1
Napisano Ponad rok temu
warzywa; mieso (czerwone, biale, ryby, jajka); owoce; orzechy i jagody (truskawki, maliny etc)
Skąd wziąść odpowiednia diete ?
6:4:3:1
Przykładowa dieta dzisiejszego dnia:
śniadanie 6:30 - 2 kiełbasy z cebulka, dwie kromki
drugie sniadanie 9:30 - 3 bułki z serem szynka ogórkiem
III posiłek 12:30 - banan + jabłko
Obiad 15:30 - 3 małe tortille
Kolacja 19:30 - 3 frankfuterki, sałatka, 3 kromki chleba wieloziarnistego
21:30- jogurt
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprzęt treningowy do pływania
- Ponad rok temu
-
wzrost
- Ponad rok temu
-
ATLAS TYTAN 3
- Ponad rok temu
-
Animal tanio czy to podróbki?
- Ponad rok temu
-
Pompki na masę
- Ponad rok temu
-
Crossfit.
- Ponad rok temu
-
nos-krwawienie
- Ponad rok temu
-
Hmm...przejmować się czy nie przejmować o to jest pytanie...
- Ponad rok temu
-
Zapalenie sciegien?
- Ponad rok temu
-
Suplementacja w trakcie rehabilitacji.
- Ponad rok temu