Hmm...przejmować się czy nie przejmować o to jest pytanie...
Napisano Ponad rok temu
Na początek chciałbym przywitać się z wszystkimi forumowiczami (a więc: Witam ) jest to mój pierwszy i mam nadzieję ze nie ostatni post na tym forum. Strone odwidzałem już od jakiegoś czasu szczególnie zagłębiając się w dział dotyczący Taekwondo.
Do rzeczy, proszę was o radę mianowicie dotyczyć ma ona tego czy warto jest przejmować się moim dylematem czyli bezbolesnym postrzeliwaniu, strzelaniu, pstrykaniu, chrzęszczeniu itp. w stawach głównie
- kolanowym : np. podczas przysiadu
- łokciowym: głównie podczas zginania lecz raczej zginania nie naturalnego w sensie takim że sam jakby je wymuszam.
- barkowym: przeskakiwanie kości podczas robienia pompek i czasami ćwiczeń hantlami.
- kostce u nogi: podczas wykonywania ruchu okrężnego coś podobnego jak w ćwiczeniach rozgrzewających ten staw.
- potrafi też przeskakiwać mi biodro ale raczej w sytuacjach wymuszoncyh.
Musze zaznaczyć nie boli mnie to i w sumie jakoś bardzo nie przeszkadza w treningach ewentualnie przy robieniu pompek i przysiadów, ale sama myśl działa na mnie strasznie negatywnie na psychikę- denerwuje mnie to ze przeszkodzi mi to w najblizszym czasie w ukochanym trenigu. U lekarza byłem nie powiedział nic szczególnego ani ważnego skupił się tylko na kolanach prawdopodbnie dlatego ze tam jest najgorzej. Mysle ze z powodowane jest to wzrostem który aktualnie nagle i bardzo mocny mi podskoczył. Pytam was czy któs ma podobne problemy, prosze o rady no i werdykt czy może to być grożne dla mnie jako adepta taekwondo.
LukasSs
Napisano Ponad rok temu
Dziwie sie, ze lekarz Ci tego nie zasugerowal...coz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziekuje i prosze o inne wypowiedzi z waszej strony...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
animal flex za 8 dych jest na net w normlanym sklepie w poznaniu np tez po tyle chodzi.
jak 8 dyszek to dobra cena aż za dobra, ostatnio kupa podróbek animala sie pojawiła na rynku tak że lepiej dokładnie sie przyjrzeć przed zakupem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapalenie sciegien?
- Ponad rok temu
-
Suplementacja w trakcie rehabilitacji.
- Ponad rok temu
-
Mleko. Czym zastąpić
- Ponad rok temu
-
Operacja artroskopowa stawu ramiennego a powrót do sw.
- Ponad rok temu
-
co o tym sadzicie?
- Ponad rok temu
-
Czy suple są podsypywane nielegalnymi dodatkami...
- Ponad rok temu
-
Bigger,Stronger, Faster - dokument
- Ponad rok temu
-
RossTraining Compilation
- Ponad rok temu
-
Postęp bez wysiłku :/
- Ponad rok temu
-
treningi, siłownia, rozstępy