RACZADAM vs F C K
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. wcale nie dostał ostrego wpierdy
2. ten holender nie był z tej samej kat.wagowej (był kilka kg cięższy)
3. R.S miał już wtedy poważny problem z barkiem
czy wy przemądrzali panowie walczyliście kiedyś z kimś cięższym od siebie, z kimś kto był sporo wyższy , miał dłuższe ręce i nogi ??? jeśli tak to powinniście wiedzieć, że jest ciężko..
To nie był zawodnik, z którym od początku miał walczyć R.S na tej gali..i WIELKI szacunek dla niego ,że wyszedł do tej walki.. i myśle, że skoro jeden z was tak dobrze wie, że Simonides cwaniakował przed walką , to powinien wiedzieć również rzeczy od pkt1-3 . ale widzę, że jednak jesteś nie doinformowany.A besztanie z błotem kogoś tylko dlatego, że jest z Klubu Raczadam jest dziecinne... A co do MŚ , to może i przegrał w klasie A , ale kurcze tj. SPORT oprócz umiejętności i kondycji potrzeba trochę sszczęścia... :roll: Ja niewiem, zawsze myślałam, że w większości wpisują się tu zawodnicy i trenerzy, ale widzę, że to WY w większości nie macie doświadczenia w walce, skoro nie wiecie najprostszych rzeczy.a co do R.SZ jak to go nazywasz "pana paznkokietka" to wiesz co? przynajmniej wygląda jak człowiek , i nie chodzi z kondonikiem na głowie !! Ja już końzę odpisywanie na twoje głupie posty.. Pozdrawiam Cię i życzę twoim zawodnikom WIELU sukcesów w sporcie.. A Tobie abyś wkońcu zrozumiał najprostsze rzeczy.. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powinniscie smiac sie z Simiego, bo przypuszczam za nie on tworzyl ten rekord. Simi to naprawde dobry fighter i nalezy mu sie szacunek. to tylko kogos poniosla fantazja "troszeczke"
a teraz do PL.
takich pierdol jak Ty wypisujesz to juz dlugo sie czytac nie da!!!
zastanawijacy jest fakt ze tak zaciekle bronisz PZMT i Prezesa,a kazdego kto ma jakis problem z w/w uwazasz za beee i nawet nie probujesz przeanalizawac co ktos ma na rzeczy!
tak jak z Simim np.
ciekawe, ze tylko ty masz problem z waga i wzrostem jego bylego przeciwnika. jakos nie widzialem ,zeby on sam tlumaczyl swoja przegrana tymi powodami. mialas zapytac o pewne rzeczy Prezesa i jakos unikasz odpowiedzi, czy zapytalas i co on odpowiedzial.
przypominasz mi osobe ktora - jesli napluje sie jej w twarz to powie ze deszcz pada.
jedzesz po wszystkich w swoim ostatnim poscie, ze jakie oni maja doswiadczenie i takie tam, bo jak to ciezko walczy sie wyzszyni i ciezszymi.
zastanawiam sie jakie Ty masz doswiadczenie, skoro piszesz takie bzdury, bo jesli bys miala to powinnas wiedziec ze przed walkami zawodowymi jest oficjalna waga i tazdy wie ile wazy i ile mierzy jego przeciwnik. jesli Simi wyszedl do walki to sie zgodzil na zaistniala roznice i nie powinno sie tlumaczyc przegranej tymi aspektami, a tym bardziej nie powinnas to byc Ty, bo nie Ty w ringu stalas. kiedy z naszego klubu Pyrek walczyl zawodowa walke z Grzeskiem Paczkowskim, ktora prezegral, nikt nie tlumaczl go, ze Grzesiek byl wyzszy i ciezszy. kazdy to wiedzal wczesniej. Lukasz chcial walczyc i walczyl, a przegral, bo byl gorszy. czaisz baze????
na dodatek piszesz, ze Simi mial powazny problem z barkiem. poloze na to zaslone milosierdzia
tak wiec zycze Ci abys nabrala doswiadczenia w walkach, to moze przestaniesz pisac takie rzeczy. tylko pamietaj, nie nabedziesz go siedzac przed kompem!!!
P.S. tak PL ,bylem w PZMT i mysle, ze moge wypowiadac sie na te tematy, bo znam je dosc blisko!
tak PL, walczylem z przeciwnikiem od siebie ciezszym i wyzszym - i to nie bylo tylko raz!
tak PL, byloo to nawet kiedy bylem w PZMT i Prezes byl moim promotorem ( bynajmiej nie mam mu tago za zle, na dodatek bylem zadowolony, ze mam walke ). chcialem to mialem!
[/list]
Napisano Ponad rok temu
amatorskie i zawodowe:
45 stoczonych walk - 39 wygranych, 6 przegranych (39-6-0)
zawodowe:
25 stoczone walki - 23 wygrane, 2 przegrane (23-2-0)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PL jesteś "Królową ringu" skąd Ci się biorą takie teksty .... Królową ringu na turnieju została Justyna K. widzę, że masz złych informatorów... zmień ich , bo jest kilka innych kobiet w PZMT (jak widać), które również lubią R.Sz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TrenerFCK, nie podejmuję z Tobą dyskusji. Nie mam szans. Ściągniesz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem.PL, ale tu się powinnaś ustosunkować do tematu SIMI SPAŁ ZE SZLACHTĄ to nie plotka to potwierdzona informacja i ciekawi mnie bardzo co masz do powiedzenia w tej kwestii...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na razie bilans jest taki, że jeden user ma bana, jeden ma warna.
Od teraz jeżeli zobaczę podobne wpisy będę banował albo blokował dostęp do forum.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krakowska sekcja kick boxingu i muay thai "kombat"
- Ponad rok temu
-
trening bokserski
- Ponad rok temu
-
Mariusz Cieśliński( pytania)
- Ponad rok temu