RACZADAM vs F C K
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, proszę przestudiować prawo na ten temat, bo nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz, a to prowadzi do błędnych teorii
Po trzecie kto Cię obraził, że obrażasz ludzi których nie znasz
Po czwarte zablokowali Ci jeden temat to sobie tak skaczesz z kwiatka na kwiatek niczym radosna pszczółka podczas zapylania
Po piąte nie znamy, więc skąd wiesz, że biorę - powtórzę nie obrażaj innych ludzi, to nie jest zdrowe, zaburzasz całą dyskusję swoim szczeniackimi odzywkami i pyskówkami, czuję się jakbym siedział w piaskownicy i Tobie ktoś by ukradł grabki. Ile Ty masz lat, żeby się tak zachowywać, żałosne
P.S gdy będziesz odowiadać na jakąkolwiek pytanie/zarzut lub będziesz stawiał zarzuty ad-persona proszę uzasadnij to, użyj argumentów, tylko nie w stylu "jesteś be, czemu? bo tak"
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ty no, ale od 'dziecka' propozycję walki przecież przyjmiesz, od rana pisząc tu posty byłeś bardzo dzielny, wysyłając epitetów wuchtę na chenia. Z kolei jak wyszła inicjatywa walk dwóch teamów nagle zacząłeś rozpisywać się na masę pobocznych tematów, nie pisząc ani słowa nt. walk....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fck > chopie jak coś robisz to rób to porządnie, nic dziwnego że nikt z tobą sie nie liczy, wyślij do Raczadamu zaproszenie anie pykasz sobie tu jakieś bazgroły które mało kto czyta, bo nikomu się nie chce twych smiesznych i jakże irracjonalnych dywagacji czytać
Aaa Chenio bardzo fachowo używałeś dwóch nicków wielki pokrzywdzony z depresją wywołaną przez kolegów i trenera łącze się z Tobą w bólu Nie ładnie używać dwóch nicków na raz ....... te same błędy, ta sama stylistyka, wiesz więcej o cheniu niż każdy zawodnik od nas, no i ten sam IP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jak ktoś ma się Tobą liczyć jak nawet nie umiesz dyskutować
Napisano Ponad rok temu
pierwsza sprawa pod nickiem muayfighter kryl sie moj kolega i ktory używal mojego komputera i mi pomaga.
po drugie nie obrażaj mojego trenera a czemu nie powiesz nam tego prosto w twarz?
wiadomo że skończylbyś z mordą obitą albo gorzej.
po 3 wy kretyni z raczadamu nic o mnie nie wiecie i prędzej sie zesracie rzadkim gównem niż nam coś zrobicie .
po 4 Artur na thaiboxing.pl pisal że proponowal waszemu szlachcie walke Michala Grabarka z simonidesem i czemu odmówil?
Chętnie zobacze te walke:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, nie tak dawno sam byłeś zawodnikiem Raczadamu.[quote name="budo_Chenio
...nic o mnie nie wiecie...
Po trzecie, Ty wszystko wiesz na temat każdego zawodnika.Napisano Ponad rok temu
i na gali w 2006 roku simiemu proponowano walke z Mariuszem i czemu odmówil?
Wiadomo że Mariusz by wygral.
Napisano Ponad rok temu
I...Wiadomo że Mariusz by wygral.
...o czym to świadczy :roll:
Napisano Ponad rok temu
cypis co ci znowu nagadali?
Napisano Ponad rok temu
Kto mi nagadał. Do 21.00 byłem w Hucie na swoim treningu.cypis co ci znowu nagadali?
Odpuść ludziom z Raczadamu. Nawet jeżeli skrzywdzili Cię 2 lata temu, to ilu z nich zostało
1 na 10, 1 na 20. Kilka miesięcy temu byłem na zaawansowanej - 30 osób. Znaczna większość to nowe twarze, których przed wakacjami nie widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre, dobre czekam na kolejne posty jak na dobry serial
Napisano Ponad rok temu
a co? złe podejscie? a jak myślisz co robią zawodnicy w ringu? dyskutują ? to nie ma byc kółko taneczne ani kulturalno-socjoterapeutyczne tylko sport walkiGenialne podejście trenersko-pedagogiczne: coś wam nie pasuje, nie lubimy się to będziemy się napierdalać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem pewny że dobrze zrobilem .
czyli dobrze zrobilem że odeszlem z klubu i mam teraz nowego trenera:)
Zgodzisz sie ze mną Artur ?;d
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krakowska sekcja kick boxingu i muay thai "kombat"
- Ponad rok temu
-
trening bokserski
- Ponad rok temu
-