Witam
Rzadko się udzielam na forum.. ale tym razem stwierdziłem, że coś muszę napisać. Czytam sobie wypowiedzi w tym temacie i temacie "Szlachta musi podejść" i myślę sobie: "cóż za rozżalony chłopiec cały czas płacze i zalewa swoją goryczą o nicku Trener FCK" z ciekawości stwierdziłem, że poszukam któż to taki... i jakie jest moje zdziwienie kiedy widzę dorosłego mężczyznę który nie wygląda jak chłopiec ale ma nawet wąsy
Wybaczcie mi moja ironię, ale kiedy czytam te żale i płacze, kiedy widzę jak najeżdżasz na Szlachtę i Łepkowskiego, a także innych zawodników to inaczej nie potrafię.
Swoją drogą nie znam pana Szlachty, żeby go oceniać i zabierać stanowisko w tej sprawie.. ale kiedy pomyślę, że Trener FCK który nazywa się Leo Benhackerem polskiego Muay Thai, kiedy widzę poziom wypowiedzi "Chenio" to po pierwsze ze wstydu mam ochotę schować się pod biurko, a z drugiej strony wybacz FCK ale z twoją osobą w roli głównej może byc tylko gorzej- takie odnoszę wrażenie. Wydaje mi się, że człowiek który nazywa siebie świetnym trenerem jest zobowiązany do jakiegoś poziomu dyskusji??? A jak na razie tylko płacz , jęki, krytykanctwo "och jaki ja jestem skrzywdzony ale za to jedyny sprawiedliwy Don Kichot, a reszta związana z R. Szlachtą jest be i fuj".
Sorry ale żenujące jest to co piszesz i w taki sposób to raczej zniechęcasz ludzi do jakiejkolwiek dyskusji!
Weź się w garść i przestań zachowywać się jak mała dziewczynka której ktoś zabrał zabawkę! Załóż sobie bloga i popłacz tam sobie...
Co do Szlachty to podziwiam, że nie podejmuje dyskusji na forum- ale to świadczy tylko o tym według mnie, że nie musi udowadniać małym chłopcom że ma rację. Mnie zalała by krew, a on nie wdaje się w dyskusje z przedszkolem. W kwestii wyjaśnienia - nie znam Szlachty jedynie z widzenia na różnych zawodach dlatego nie zajmuje stanowiska i proszę nie sugerować czasem, że go bronię. Jedynie zajmuje stanowisko wobec rzygania na ludzi, wylewania swojej goryczy bo "coś mi się nie udało w życiu". Każdy kto ma choć odrobinę refleksji zobaczy poziom prezentowany przez Trenera FCK..
Zrozumiałby paranoika który ma poczucie, że każdy go krzywdzi i chce wyruchać.. ale dorosły facet, trenujący innych ludzi??? Wstyd..
Znając życie niewiele wskóram moim postem bo bordeline czy paranoiczne myślenie charakteryzuje się selektywnym wyborem wypowiedzi kontrargumentującego.
pozdrawiam