Napisano Ponad rok temu
Re: RACZADAM vs F C K
jak dla mnie sprawa jest prosta - raczadam dostał propozycje od fck ( która jest bardzo ciekawa, bo wiadomo, że sparingi wnoszą bardzo duzo do rozwoju zawodnika, to dobra lekcja, tym bardziej, że z zawodnikiem innego klubu - inaczej się sparuje ) i powinien sie do niego ustosunkować i tyle. a teraz zamiast rzeczowej odpowiedzi zaczynacie politykować, że jakies oficjalne zaproszenia, ze to takie niepedagogiczne. dla mnie bezsensowne wywody, albo chcecie, albo sie sracie, albo nie macie kim sparowaci to tyle, a nie jakies dyrdymoły.
Zapyajcie ile oficjalnych zaproszeń wysyłaja sobie kluby na białorusi, rosji, ukrainie?!jest to raczej na zasadzie - dzisiaj u nas, jutro u was. ja nie widze w tym problemu, tym badziej, że każdy wie jaki poziom prezentuja te kraje w porównaniu do naszego. może własnie dlatego, że im zależy na rowoju zawodników, a nie bezsensownym politykowaniu, które tak naprawde szkodzi zawodnikom. i ja nie mam nic przeciwko temu żeby jakiś prezes zarabiał na tym sporcie - nawet powinien, tylko nie można zapominać o zawodnikach. bo jak to mówi mój trener"...żyj i daj pożyć innym..."