Skocz do zawartości

Zdjęcie

RACZADAM vs F C K

• Zamknięty Temat jest zamknięty
156 odpowiedzi w tym temacie

budo_olafthenaturat
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 346 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: RACZADAM vs F C K

Genialne podejście trenersko-pedagogiczne: coś wam nie pasuje, nie lubimy się to będziemy się napierdalać...

a co? złe podejscie? a jak myślisz co robią zawodnicy w ringu? dyskutują ? :) to nie ma byc kółko taneczne ani kulturalno-socjoterapeutyczne tylko sport walki

Zawodnicy mają szacunek do swoich przeciwników.

Ale z tego co pamiętam dyskusja zaczęła się w innym watku i dotyczyła problemów, organzacji zwiazku itd.

To może prezesa powinno się wyłonić w turnieju?
  • 0

budo_sally
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4333 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

To może prezesa powinno się wyłonić w turnieju?

no, jest jakiś pomysł, skoro został rzucony, myślę ze można go poddać pod dyskusje.. :wink:
  • 0

budo_yokomato07
  • Użytkownik
  • 7 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

idioto
pierwsza sprawa pod nickiem muayfighter kryl sie moj kolega i ktory używal mojego komputera i mi pomaga.

po drugie nie obrażaj mojego trenera a czemu nie powiesz nam tego prosto w twarz?
wiadomo że skończylbyś z mordą obitą albo gorzej.

po 3 wy kretyni z raczadamu nic o mnie nie wiecie i prędzej sie zesracie rzadkim gównem niż nam coś zrobicie .

po 4 Artur na thaiboxing.pl pisal że proponowal waszemu szlachcie walke Michala Grabarka z simonidesem i czemu odmówil?
Chętnie zobacze te walke:)

Chenio znasz mnie dobrze, face to face i nigdy nie okazałem Ci brak szacunku a Ty pomnie jak po burej..... tyle razy tarczowaliśmy razem, tyle razem piątkowych sparingów i dupa
A poza tym to ja zawsze wygrywałem :D ale kapkę wyższy jestem :lol:

Nie kombinuj już z nickami, wiesz że ani ja ani nikt inny nie uwierzy w wyimaginowanego "kolege"

Po kiego obrażasz nas ????? Co my Ci zrobiliśmy. A jak Ci dawaliśmy w dupę (czego ja nie pamiętam) to raczadam nie był jedynym klubem

Chenio masz żal do wszystkich i do wszystkiego to może jednak coś nie tak z Tobą
Sally dobrze mówi, nie podobało się to Raczadam ze swymi "zjebanymi" ludźmi nie jest jedyny
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

RACZADAM vs F C K 1. Kiedy walczymy ? 2. Wybierzcie sobie dowolną sobotę września 3. Nie odbiegajcie od tematu 4. Szanujemy Was 5. CHENIO nie wchodż w dyskusję z nimi 6. Oficjalne zaproszenie Rafał Szlachta (Raczadam Kraków) dostał e-mailem. 7. yoko... niemożliwy jesteś. Skoro nikt tego nie czyta to po co piszesz farmazony.
  • 0

budo_tlk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 111 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak dla mnie sprawa jest prosta - raczadam dostał propozycje od fck ( która jest bardzo ciekawa, bo wiadomo, że sparingi wnoszą bardzo duzo do rozwoju zawodnika, to dobra lekcja, tym bardziej, że z zawodnikiem innego klubu - inaczej się sparuje ) i powinien sie do niego ustosunkować i tyle. a teraz zamiast rzeczowej odpowiedzi zaczynacie politykować, że jakies oficjalne zaproszenia, ze to takie niepedagogiczne. dla mnie bezsensowne wywody, albo chcecie, albo sie sracie, albo nie macie kim sparowaci to tyle, a nie jakies dyrdymoły.

Zapyajcie ile oficjalnych zaproszeń wysyłaja sobie kluby na białorusi, rosji, ukrainie?!jest to raczej na zasadzie - dzisiaj u nas, jutro u was. ja nie widze w tym problemu, tym badziej, że każdy wie jaki poziom prezentuja te kraje w porównaniu do naszego. może własnie dlatego, że im zależy na rowoju zawodników, a nie bezsensownym politykowaniu, które tak naprawde szkodzi zawodnikom. i ja nie mam nic przeciwko temu żeby jakiś prezes zarabiał na tym sporcie - nawet powinien, tylko nie można zapominać o zawodnikach. bo jak to mówi mój trener"...żyj i daj pożyć innym..."
  • 0

budo_chenio :)
  • Użytkownik
  • Pip
  • 46 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chenio masz żal do wszystkich i do wszystkiego to może jednak coś nie tak z Tobą .

To z tobą jest coś nie tak jak wypisujesz na mnie klamstwa i klamiesz teraz.
Sory ale nie będe wchodzil z wami w dyskusje i będe sluchal Artura bo to moj trener.

Raczadam pragneliście mojego odejścia więc czego chcecie teraz jeszcze?żebym skoczyl z mostu?Leczcie sie.
  • 0

budo_cypis
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

RACZADAM vs F C K...

Rzeź niewiniątek :|
  • 0

budo_sally
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4333 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ta propozycja 10/ na 10 jest o tyle bez sensu, ze w raczadamie tylu zawodnikow chyba nie ma, a nawet jak sa to walki w których ogląda sie jak to Cypis trafnie ujął rzeź niewiniątek to się wygwizduje, taka walka to lipa.
ja moge wystawić moich trzech zawodników (bo więcej nie mam) na trzech z raczadamu- moi ćwiczą rok od podstaw. Mysle ze to były by ciekawsze, wyrównane walki.
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

SALLY to załóż osobny temat. Nie gniewaj się. U mnie 30 chłopaków czeka na swoją szansę. Ja mam w każdej wadze zawodnika na trzech różnych poziomach zaawansowania. Raczadam to dobry klub przynajmniej w rankingach. W czym problem ? Ja chcę konfrontacji ringowej RACZADAM vs F C K we wrześniu i więcej się nie udzialam na FORUM w tym temacie. Artur Krakowiak.
  • 0

budo_kuro
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 112 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Propozycja - może idźcie wszyscy do Ochniowskiego,i miast KB z łokciami i kolanami spróbujcie potrenować Muay Boran tradycyjne,może to wasze animozje uleczy? 8)
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakie animozje ?! Rafał Szlachta musi odejść i wszystko w temacie!!!!!
  • 0

budo_blt
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 939 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Propozycja - może idźcie wszyscy do Ochniowskiego,i miast KB z łokciami i kolanami (...)

i klinczem 8)
  • 0

budo_sally
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4333 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Propozycja - może idźcie wszyscy do Ochniowskiego,i miast KB z łokciami i kolanami spróbujcie potrenować Muay Boran tradycyjne,może to wasze animozje uleczy? 8)

same tylko kolana i łokcie tez nie rozwiążą problemu :wink:
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A tu nic w temacie od miesiąca. Szkoda, Raczadam wysyła zawodników na Mistrzostwa Świata IFMA, czyli można ogólnie powiedzieć, że są dobrzy, a walki z dobrymi wiele wnoszą dla rozwoju zawodników.
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Raczadam czekamy na Was. Wróćcie z Korei z workiem medali, a potem zapraszamy do nas na prawdziwe MuayThai.
  • 0

budo_outsider
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

FCK - dla jasności, z Raczadamu pojechał tylko jeden zawodnik, więc nie wiem o czym Ty w ogóle piszesz. Weź głęboki oddech.
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak Łepkowski jest zawodnikiem to ja jestem księdzem 8)
  • 0

budo_outsider
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

krowa która dużo muczy mało mleka daje.... z ciebie FCK taki trener jak z koziej dupy trąba.
  • 0

budo_skorpiob
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 876 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na zawodnikow bys przynajmniej nie najezdzal nie zaleznie co uwazasz o poziomie ich umiejetnosci... :roll:
a wogole takie sprawy to zalatwiajcie na PM
  • 0

budo_sally
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4333 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Raczadam czekamy na Was. Wróćcie z Korei z workiem medali, a potem zapraszamy do nas na prawdziwe MuayThai.

:lol: :lol: :lol:

chyba że chodziło mu o to ze jak tam worek medali ukradną to on je chętnie kupi :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024