Polscy Karatecy z całej Anglii !!! - Łączmy Się !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bylem u Senseia Kwiecinskiego w Paryzu i u siebie w Niemczech w Pfarrkirchen, zawsze cos nowego i zawsze super prowadzone.
Zamierzam zorganizowac we Frankfurcie w przyszlym roku (2012) Gasshuku z senseiem
Shiraiem, chce przetrzec droge dla karate tradycyjnego ITKF.
Napisano Ponad rok temu
Osu shihan!!!
Do konca kwietnia mamy juz ulozone plany treningowe, ale w maju z checia wpadniemy na wspolny trening. Odezwe sie pod koniec kwietnia i dogramy date wspolnego treningu. 27.03.2011. organizuje turniej ( konkurencja mawashi-geri na tarcze, kopniecia na czas ) za rok bede juz robil turniej knock-down. Zapraszam.
P.S.
Dla zainteresowanych zmiana daty naszego turnieju z 20.03. na 27.03. :wink:
Pawel ta nasza wspolna sesja w maju calkowicie przeszla moje oczekiwania, juz nigdy nie uda sie nam takiej powtorzyc.
Kolejny znaczacy krok w kierunku wspolpracy klubow sztuk walki prowadzonych przez polakow za granica zostal zrobiony, mozemy sobie pogratulowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps Pawel masz dokladniejsze info o tym obozie jak praca pozwoli to bym byl chetny, jesli nie to bym chcial wpasc choc na jeden dzien
Napisano Ponad rok temu
Nie za bardzo rozumiem Sake, Twoj sarkazm. Mialem wybrac sie ze swoimi uczniami do Birmingham w maju ,ale w Warszawie bylo seminarium z kancho Joko Ninomiya wiec z wiadomych wzgledow bylo ono dla mnie wazniejsze. Co do wspolpracy polskich dojo w U.K. jesli sie nie myle bylismy u Ciebie 2 lub 3 razy, organizowalem turniej tez bez reakcji z Twojej strony. :wink: Wiec nie wiem czemu sie tak sie zbulwersowales ze nie odwiedzilismy Cie w maju :wink: Moze w koncu kiedys Ty z uczniami wybierzez sie do Gloucester?????
Wystarczyla krotka wiadomosc - nie przyjedziemy w maju bo.....
Ja swoim ludziom powiedzialem na podstawie Twojego zapewnienia ze odwiedzi nas zaprzyjaznione dojo w maju i sie nie stalo, ja jezeli mowie ze robie to robie a nie, jezeli mowie to mowie.
Nie zywie urazy ale.......
Napisano Ponad rok temu
Prosze sprawę załatwic na PW a nie prać brudy na forum.
Napisano Ponad rok temu
P.S.
18.03.2012 "III Open Super Kick Kokoro Dojo" turniej dla poczatkujacych.
"I Open Kokro Dojo Cup" turniej knock-down karate.
Zapraszam!!!
Napisano Ponad rok temu
Mi się strasznie podoba ta formuła dla dzieci z kopaniem na czas.
Znajomego dzieciaki chodziły na tkd wtf i właśnie masa takich konkurencji tam była, na doskok, na ilość, na szybkość itd. Dla dzieciaków masa frajdy.
Napisano Ponad rok temu
Co do konkurencji, kopania na czas to jest to jakas forma rywalizacji dla poczatkujacych, niech i oni maja swoja chwile zwyciestwa. W przyszlym roku planuje juz walki w systemie Enshin Karate gdyz jest juz w dojo kilku zawodnikow mogacych walczyc w tej formule. Bedzie to dla nich pierwsze przetarcie przed duzymi turniejami. Pozdr
P.S.
Obydwa turnieje w przyszlym roku sa otwarte dla wszystkich szkol i styli karate. Turniej walk rozgrywany bedzie wedlug zasad Enshin Karate. Osu!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sparing bazowany na kata - Iain Abernethy podcast
- Ponad rok temu
-
Mas Oyama i karate tradycjne.
- Ponad rok temu
-
I Międzynarodowe Gasshuku Karate FUDOKAN
- Ponad rok temu