Polscy Karatecy z całej Anglii !!! - Łączmy Się !
Napisano Ponad rok temu
Jak widzę - Sensei czyli egzamin przebiegł pomyślnie.Gratulacje!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i polecam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Leszek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sensei Pawel Sepek
Kokoro Dojo Gloucester
Napisano Ponad rok temu
Mam taki maly pomysl 29-31.07.2011. wybieram sie ze swoimi uczniami na weekend do Devon lub Walii. Jesli sa chetni mozemy zrobic cos razem (wspolny trening) Miejsce jeszcze niedograne (jesli ktos ma ciekawa propozycje prosze o info. upieralbym sie tylko by bylo nad morzem) Moze urodzi sie z tego pomyslu coroczne spotkanie polakow trenujacyc sztuki i sporty walki w U.K. :wink:
sensei Pawel Sepek
Kokoro Dojo Gloucester
Hi Pawel
23-31 lipca jestem jak co roku na obozie w polsce, z paroma cwiczacymi z mojego Birmingham dojo, tak wiec odpada. Jak wiesz chetnie zobacze i zapraszam do swojego dojo zarowno Ciebie jak i innych cwiczacych kyokushin i podobne style. W tym roku chcialbym wytstawic 2-3 zawodnikow na British Open i European Championships na Wegrzech tak wiec zapraszam, w kazdy piatek na spolny trening i kumite. Wspolny trening wyjazdowy to trudna do zorganizowania sprawa natomiast wspolna sesje treningowa napewno da sie zrobic.
Napisano Ponad rok temu
Mam taki maly pomysl 29-31.07.2011. wybieram sie ze swoimi uczniami na weekend do Devon lub Walii. Jesli sa chetni mozemy zrobic cos razem (wspolny trening) Miejsce jeszcze niedograne (jesli ktos ma ciekawa propozycje prosze o info. upieralbym sie tylko by bylo nad morzem) Moze urodzi sie z tego pomyslu coroczne spotkanie polakow trenujacyc sztuki i sporty walki w U.K. :wink:
sensei Pawel Sepek
Kokoro Dojo Gloucester
Hi Pawel
23-31 lipca jestem jak co roku na obozie w polsce, z paroma cwiczacymi z mojego Birmingham dojo, tak wiec odpada. Jak wiesz chetnie zobacze i zapraszam do swojego dojo zarowno Ciebie jak i innych cwiczacych kyokushin i podobne style. W tym roku chcialbym wytstawic 2-3 zawodnikow na British Open i European Championships na Wegrzech tak wiec zapraszam, w kazdy piatek na spolny trening i kumite. Wspolny trening wyjazdowy to trudna do zorganizowania sprawa natomiast wspolna sesje treningowa napewno da sie zrobic.
Napisano Ponad rok temu
Do konca kwietnia mamy juz ulozone plany treningowe, ale w maju z checia wpadniemy na wspolny trening. Odezwe sie pod koniec kwietnia i dogramy date wspolnego treningu. 27.03.2011. organizuje turniej ( konkurencja mawashi-geri na tarcze, kopniecia na czas ) za rok bede juz robil turniej knock-down. Zapraszam.
P.S.
Dla zainteresowanych zmiana daty naszego turnieju z 20.03. na 27.03. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sparing bazowany na kata - Iain Abernethy podcast
- Ponad rok temu
-
Mas Oyama i karate tradycjne.
- Ponad rok temu
-