co lepsze ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Polecam gainery firm Universal, PVL albo MuscleTech
są droższe ale zdecydowanie najlepsze
Jako rada kobiety może zostać zlekceważona ale te gainery klienci wybierają najczęściej
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm a ja tam bym Ciebie posłuchał {SMILIES_PATH}/icon_redface.gif Kiedyś jak się nie znałem na suplach to doradzała mi pewna kobieta i nie przeszkadzało mi to wcale to że właśnie kobieta mi doradza bo od Niej się trochę nauczyłem {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gifAle często na sklepie faceci chcą rozmawiać z szefem niż słuchać moich rad:) {SMILIES_PATH}/icon_lol.gif
Ja się też jeszcze uczę teraz jest tyle tych supli że to nie jest łatwo ogarnąć całą tą wiedzę... Muszę Cię ostrzec na forum nie ma z byt dużo użytkowników, więc nie wiem czy się tak nauczysz jak trzeba.Jeszcze uczę się tego wszystkiego dlatego weszłam na forum poszerzyć swoją wiedzę {SMILIES_PATH}/icon_razz.gif
Napisano Ponad rok temu
[quote name='"Iwonka24":1btret2a]Jeszcze uczę się tego wszystkiego dlatego weszłam na forum poszerzyć swoją wiedzę {SMILIES_PATH}/icon_razz.gif[/quote]Ja się też jeszcze uczę teraz jest tyle tych supli że to nie jest łatwo ogarnąć całą tą wiedzę... Muszę Cię ostrzec na forum nie ma z byt dużo użytkowników' date=' więc nie wiem czy się tak nauczysz jak trzeba.[/quote']
Ale zawsze czegoś się dowiem {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif)))
Chcę jak najszybciej pojąć tę wiedzę bo zaczęło mnie to wciągać może znasz jakiś fajny portal gdzie mogłabym nauczyć się czegoś ....bo jak na razie szef mnie tylko przepytuje a uczę się z katalogów produktu....://///
Napisano Ponad rok temu
{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Jeśli ma ktoś ochotę mi pomóc:)))) to poproszę o doradztwo w zakresie jakie odżywki suplementy anaboliki etc... najlepiej łączyć ze sobą np:ucz sie ucz bo nauka to klucz do wiedzy
kreatyna+ dekstroza albo kreatyna +stymulatory NO
i co najlepiej stosować przed treningiem a co po treningu:))))))
z góry buziaki za poradę:***
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiadomo że są lepsze, ale ogólnie suplementy te są dobra na które kogoś stać {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif A tak wogóle to powodzenia w nowej pracy i w zdobywaniu wiedzy ja Ci niestety nie pomoge bo nie wiele sie na tym znam {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gifWitam
Napisano Ponad rok temu
No wiadomo że są lepsze, ale ogólnie suplementy te są dobra na które kogoś stać {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif A tak wogóle to powodzenia w nowej pracy i w zdobywaniu wiedzy ja Ci niestety nie pomoge bo nie wiele sie na tym znam {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gifWitam
To prawda są bardzo drogie {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif na szczęście jestem kobietą na szczęście szczupltuką i nie musze się tym "zajadać" więc pieniążki idą na inne przyjemności {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Będę Was męczyć o porady ale to jutro....
Dobranoc:)
Napisano Ponad rok temu