Bez czego żyć nie możecie a co omijacie szerokim łukiem :D
Napisano Ponad rok temu
nabiał, pomidory w kazdej postaci (oprócz ketchupu :? ), makaron al dente, ryż jaśminowy, gorzka czekolada, KAWA , no i zimne babskei pifffko czasami :wink:
-
mięso, fat food typu kanapka z Oscara itp. , obiady z torebki
Napisano Ponad rok temu
+
nabiał, pomidory w kazdej postaci (oprócz ketchupu :? ), makaron al dente, ryż jaśminowy, gorzka czekolada, KAWA , no i zimne babskei pifffko czasami :wink:
-
mięso, fat food typu kanapka z Oscara itp. , obiady z torebki
a ja słyszałem, że te kanapmi z Oscara są bardzo dobre ? Chodzi Ci o te w przejściu podziemnym ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- wyroby czekoladopodobne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do słodyczy to sporadycznie - wole słone rzeczy ale czasem mam chcice na słodkie.
Generalnie wszystko oprócz :
- wątróbka, płuca, mózgi, cynaderki, serca
A co do fast foodów to czasem z nich niestety muszę skorzystać z racji nienormowanego czasu pracy i dlatego z braku czasu ,,dożywiam,, się np. w KFC czy McD ale mam tam wybrane potrawy więc nie jem wszystkiego.
Nie widać po mnie żebym sporo jadł ale potrafię zrobić spustoszenie
Nie mam jakiegoś zboczenia na punkcie diety [eliminowania czegoś czy faworyzowania - oprócz ryżu z kurczakiem w różnych sosach własnej roboty] poprostu staram sie by było to komplementarne i adekwatne do zapotrzebowania [treningi, praca itd]
Moja mamuśka jest mistrzem kuchni więc dietetyka [nie mylić z dietą] i suplementacja nie jest mi obca + studia.
Napisano Ponad rok temu
dlaczego? większość nie dość, że smakuje jak mydło czy coś takiego to jest obrzydliwie tłusta
Ja też tego nie rozumiem, po prostu mi smakują
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+ uwielbiam zapiekanke mojej mamusi i kazde danie z duza iloscia sera :wink: wszystkie salatki, na czele z grecka, no i uwielbiam oliwki we wszystkim. Schlodzone piwo z gazem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia bez siłowni-w domu
- Ponad rok temu
-
problem z kręgosłupem
- Ponad rok temu
-
nadciągnięte ściegna, sposoby szybkiej regeneracji????
- Ponad rok temu
-
Maść przeciwbólowa i przeciwzapalna
- Ponad rok temu
-
problem ze stawami
- Ponad rok temu
-
Powrót do Formy...
- Ponad rok temu
-
woda z kofeina