rashguard
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do rozmiarówki - zależy od producenta. Każdy powinien ją w takiej czy innej formie podać, a wtedy możesz się już decydować, mając na uwadze to, że jeśli jesteś na granicy dwóch rozmiarów, lepiej wyjdziesz biorąc ten mniejszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. W przeciwieństwie do rady Shabu, ja kupiłem na siebie (na czuja) rozmiar większy niż wynikało to z fabrycznych parametrów (ATAMA) a mimo to odnoszę wrażenie że czasami jest mi nieco przyciasnawy.
PS2. Mój setny post. :tort & swieczki:
Napisano Ponad rok temu
Ja jak narazie posiadam tylko nike pro compression short sleeve. Nic specjalnego, poza tym ze przylega do ciała i wygodnie się walczy. Ze wzgledu na moja szczupla budowe (185cm na 73kg) moge narzekac na szwy podpachami, dziwnie sie to układa i troche je czuje. Jednak po chwili treningu calkowicie o tym zapominam. Szwy bynajmniej nie draznia skory. Zdjec nie wrzucam, za krotko cwicze w nike pro aby bylo widac skutki oddzialywania treningu na koszulke.
Swoja jezeli ktos jest podobnej budowy co ja, to jaki rozmiar rasha wybral. Przy nike pro wzialem M i jest calkiem ok. Mysle teraz nad rashem Vitamins&Minerals long sleeve tribal. I dylemat czy brac M czy L .. jednak troche wysoki jestem i rekawy musza byc dluzsze, a z drugiej strony nie chce aby wisial jak t-shirt. Dobra wiem, wez sie za silke i zacznij jesc. Pracuje nad tym ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy dobrze zrozumialem, masz Vitamins &Minerals czy NikePro? I jakiej budowy jestes(sam wzrost to nie wszystko)?Mam tego samego rashguarda o paru dni i jak na razie jestem z niego zadowolony, w wersji short rozmiar M
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie miałem nigdy rasha Atamy, ale widziałem kilka na grzbietach klubowych kolegów i faktycznie wyglądają na ciasne. Ich rozmiarówka praktycznie kończy się tam, gdzie inne mają dopiero połowę. W przypadku Manto jednak jest tak, jak napisałem. Należy też pamiętać, że niezależnie od firmy rashguard nieco się rozciągnie po wcale niedługim czasie użytkowania.PS. W przeciwieństwie do rady Shabu, ja kupiłem na siebie (na czuja) rozmiar większy niż wynikało to z fabrycznych parametrów (ATAMA) a mimo to odnoszę wrażenie że czasami jest mi nieco przyciasnawy.
Napisano Ponad rok temu
Chce sciagnać rasha i spodenki korala ze stanów ale te rozmiary nic mi nie mowią.
Napisano Ponad rok temu
Jednak lepiej podaj wymiary na kogo to ma byc i popytaj kto co kupil wsrod budowiczow. Ja sam ostatnio kupowalem rasha atamy i jedyne co podali to rozmiar L - 63-72kg, rash na dlugosc w miare dobry ale raczej na wzrost 175cm i te kg, mniejsza i bardziej zbita postura. Ja jestem szczuply i wysoki.. no i tak srednio srednio ;] trzeba pracowac nad masa
Napisano Ponad rok temu
Został jedynie rozmiar M. Moja waga 68 kg, 172 cm. Jak myślicie, nie będzie za luźny?
Napisano Ponad rok temu
dostaniesz we właściwym rozmiarze, podadzą ci jaki jest najlepszy, a poza tym kupisz sprzęt nowy, często po poprawkach i ulepszeniach kroju i o nowym designie. bo takiego jak na tej stronie co podałeś to jeszcze nie widziałem w Manto i wg mnie ktoś upłynnia stare zleżałe zapasy, albo podszywa się pod renomowanego producenta.
Napisano Ponad rok temu
Już od jakiegoś czasu szukałem tego rush'a. Sklep spieprzył sprawę z marką.
Napisano Ponad rok temu
O wysypkę chodzi, nie o pośpiech, a tu cała kategoria źle napisana. :roll: Ja bym w tym sklepie nic nie kupił, razi mnie taki brak profesjonalizmu.
Napisano Ponad rok temu
Chcę kupić tego rush'a: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Korzystają z cudzego certyfikatu. Nie radzę wysyłać im pieniędzy lub danych do kart płatniczych.
Napisano Ponad rok temu
Mam dylemat i chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć na temat rashguard`ów. Jestem praktycznie kompletnie zielony w tym temacie, a interesuje mnie jego zakup. Zdecydowany jestem na długi rękaw, do ok. 150 zł, bo droższy nie jest mi potrzebny. Wiadomo wole zapłacić więcej niż kupić jakąś szmate którą się wyrzuci po 3 tygodniach.
Zasadnicze pytanie o materiał - który jest lepszy z poliestru, czy z lycry (lajkry - nie wiem czy dobrze napisałem po ang. ) Nie wiem który będzie bardziej wytrzymały. Jakiej firmy moglibyście mi polecić i jaki rozmiar na 183 cm i waga 82-85 kg
Tak szczerze to nei jestem przekonany do manto, bo jakoś wydaje mi się, że firma ta większą uwagę przykuwa do wizualności produktów niż do ich jakości. Na Venum i inne brazylijskie mnie nie stać. Myślałem nad C2F, ale też nie mam żadnego odniesienia. Może zaproponowalibyście mi jakiegos rasguarda do ok 150 zł, najlepiej z linkiem gdzie mogłbym zamówić.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mam worek + mam dylemat
- Ponad rok temu
-
co to za sztuka walki?
- Ponad rok temu
-
Pszczyńska Akademia Sztuk Walki.