rashguard
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aleś bzdurę wymurowałTak szczerze to nei jestem przekonany do manto, bo jakoś wydaje mi się, że firma ta większą uwagę przykuwa do wizualności produktów niż do ich jakości. Na Venum i inne brazylijskie mnie nie stać. Myślałem nad C2F, ale też nie mam żadnego odniesienia.
Napisano Ponad rok temu
No ale nieważne, może jednak kto s używał rashguardy C2F?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie tu, to może chociaż ktoś mi podpowie gdzie (np na jakim innym forum) mógłbym dostać odpowiedz na powyższe pytanie
to niech ci znajomi powiedzą co polecają, jak tacy ogranięci w temacie goście.
Napisano Ponad rok temu
Dla Ciebie będzie dobry rozmiar M lub L.
W M będzie troszkę ciasno, a w L troszkę luźno. Na Twoim miejscu wziąłbym Mkę. Lepiej ciaśniejszy niż luźniejszy.
Napisano Ponad rok temu
mam rasha c2f, dostałem za wygrane zawody, ale mam też swoje stare Manto i jestem z niego zadowolony. zetknąłem się z tyloma złymi opiniami o c2f (może już teraz korzystając z opinii GBPDT poprawili jakość, nie wiem), że wolę dać go w prezencie koledze-biegaczowi a sobie kupić Manto, gdy będzie mi potrzebny nastepny rash.
Napisano Ponad rok temu
Tylko poszukaj sobie rozmiaru L. Ja jestem zadowolony, mam short sleeve
Napisano Ponad rok temu
Loot ale się napinasz :roll:
Też słyszałem, czytałem, że manto nie są najwyższych lotów. Niektórzy chwalą inni nie.
Sam się zastanawiam nad rashem, c2f odpada, myślę raczej o Venum, Keiko, bo Koral już droższe jest troszku. Ktoś ma ? Opinie?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie tu, to może chociaż ktoś mi podpowie gdzie (np na jakim innym forum) mógłbym dostać odpowiedz na powyższe pytanie
hehe, bo ci gumka w stringach strzeli. Znajomi mi nie powiedzą ponieważ się też nie znają, u nas w mieście można w sklepie kupić jedynie rashe Manto, toteż takie mają, i średnio są zadowoleni. Dlatego pytam.
Venum czy V&M to juz chyba firmy bardzo solidne także można brać w ciemno, tylko że trzeba liczyć ok 180-200 zł. Sprawdze chyba na własnej skórze to Manto, bo prawda taka że jak sam sie nie przekonasz to sie nie dowiesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
recznie, w letniej wodzie, na lewej stronie, w sobotnie popoludnia :wink:Mam pytanie - są jakieś specjalne zalecenia jak prać rasha ? nie wiem zeby sie nie rozciagnal czy ogolnie zeby sie nie zepsol. Do 60 stopni, w zimnej wodzie, w rekach, na lewej stronie czy co to z nim robić ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
recznie, w letniej wodzie, na lewej stronie, w sobotnie popoludnia :wink:Mam pytanie - są jakieś specjalne zalecenia jak prać rasha ? nie wiem zeby sie nie rozciagnal czy ogolnie zeby sie nie zepsol. Do 60 stopni, w zimnej wodzie, w rekach, na lewej stronie czy co to z nim robić ?
to chyba musisz miec 5 roznych rasguardow, bo po jednym treningu nie wyobrazam sobie zeby go wlozyc na nastepny bez prania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy coś takiego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Może zastąpić rashguard, czy lepiej dać sobie spokój?
Napisano Ponad rok temu
a cos takiego?cena dosć atrakcyjna.
Napisano Ponad rok temu
kupcie sobie rasze, a jak z jakichś powodów nie chcecie to ćwiczcie w koszulce i tyle :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mam worek + mam dylemat
- Ponad rok temu
-
co to za sztuka walki?
- Ponad rok temu
-
Pszczyńska Akademia Sztuk Walki.
- Ponad rok temu