Sensei Hiroshi Shirai w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Informacje tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chociaż raz nie trzeba było jechać przez pół Europy, żeby poćwiczyć pod okiem Maestro
Napisano Ponad rok temu
Oss !
Dan
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
>No to popatrzymy jak to wyglądało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Były jakieś walki full contakt co to za karate bo po kimonach widzę,że to chłopcy Kwiecińskiego czyli walka bez walki i mistrz świata
Jak to śpiewają teraz w radio: "... kijem głupotę lecz".
Napisano Ponad rok temu
Były jakieś walki full contakt co to za karate bo po kimonach widzę,że to chłopcy Kwiecińskiego czyli walka bez walki i mistrz świata
Jak to śpiewają teraz w radio: "... kijem głupotę lecz".
Niestety nie każdą się da leczyć w ten sposób. Jeśli jest nabyta można próbować, jeśli wrodzona to mamy problem.
A jeśli chodzi o to, że nie walczą w K1!! No cóż to chyba nie to forum:)
Napisano Ponad rok temu
W Wałczu czekamy teraz na oficjalne wieści z siedziby W.S.I. oraz na ocenę naszej pracy treningowej i organizacyjnej. Mam nadzieję, że nadejdzie i będzie pozytywna...
Przyjęcie zaproszenia przez Mistrza na kolejną wizytę jest jednak i tak najlepszym potwierdzeniem, że było OK !
A kto nie był na szkoleniu niech żałuje i to bardzo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzwonią do nas ludzie z pytaniami dlaczego nie było informacji o przyjeździe Mistrza Shirai ? Otóż informacje były ! Każdy kto ćwiczy karate w klubach członkowskich W.S.I.Poland spodziewał się przyjazdu Mistrza na to szkolenie. Aby Mistrz przyjechał do Polski pracowaliśmy ciężko przez ponad 3 lata... Jesteśmy organizacją otwartą i każdy może się do nas przyłączyć. Zasada jest prosta. Najpierw praca a później nagroda jaka jest trening z Maestro Shirai...
O szkoleniu także tutaj: /tylko dlaczego w komentarzach ktoś się podszył pod mój nick ?!/
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję za miłe słowa.
Dzwonią do nas ludzie z pytaniami dlaczego nie było informacji o przyjeździe Mistrza Shirai ? Otóż informacje były ! Każdy kto ćwiczy karate w klubach członkowskich W.S.I.Poland spodziewał się przyjazdu Mistrza na to szkolenie. Aby Mistrz przyjechał do Polski pracowaliśmy ciężko przez ponad 3 lata... Jesteśmy organizacją otwartą i każdy może się do nas przyłączyć. Zasada jest prosta. Najpierw praca a później nagroda jaka jest trening z Maestro Shirai...
O szkoleniu także tutaj: /tylko dlaczego w komentarzach ktoś się podszył pod mój nick ?!/
Jednej rzeczy El Komendante nie dopowiedział! Otóż Szkolenie z Maestro dla wielu było nagrodą za pracę ale i wielkim zaskoczeniem. Nasi koledzy klubowi żyli w niewiedzy, aż do samego Poznania kiedy to okazało się, że nie jadą szkolenie gdzie zajęcia prowadzi tylko sensei Marchini ale, że głównie będą ćwiczyć pod okiem Maestro - no i wtedy trza było popatrzeć jak kopary leżały na siedzeniach:) Ale miałem ubaw!!!
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że nie pogniewali się na taką niespodziankę
Napisano Ponad rok temu
Dan ta mała mgiełka tajemniczości mi odpowiadała - to znaczy że ekipa jest bardzo zgrana!!
Jeszcze raz Dan wielkie dzięki bo przednia to była impreza!!!! Wyrazy uznania!!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
dan
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy numer magazynu Jissen ("walka realna")
- Ponad rok temu
-
Karate i "okinawskie sumo"
- Ponad rok temu
-
Zawody Oyama Karate w Cottbus
- Ponad rok temu
-
Oldschool karate
- Ponad rok temu
-
Pytanie... xD
- Ponad rok temu
-
Fighter In The Wind - ile w tym filmie jest prawdy?
- Ponad rok temu
-
Masato Ikeda odszedł od Matsui..:(
- Ponad rok temu
-
seminarium KYUSHO JITSU
- Ponad rok temu
-
Best Karate 2 - plan treningowy
- Ponad rok temu
-
Odzież teroaktywna, czy warto?