koks dla wcześniaków :D
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie chce mu się szukać na forum ale coś tam poczytał, jeszcze odgrzebie im jakieś tematy do poczytania. Sezonowcy k..wa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po co wybijac...sterydy i tak kazdy bierze bo to piekna sprawa ;dBrat za 2 miesiące będzie miał 22 lata. Ale ja mu to chce wybić z głowy a nie proponować inne syfy
a tak na serio to za wczesnie nie ma co brac bo jak teraz wezmie koks to pozniej juz nie bedzie czul dzialaia slabszych uzywek np supli,
zrobi pierwszy cykl to po cyklu juz nie ma takiej ochoty cwiczyc i dopiero na kolejnym cyklu sie wraca do formy ;f
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jaki widzisz problem jest dorosły neich robi co chce
jedyny minus (nie licząc zdrowia) to to że cyle na saa tak naprawde wychodzą bardzo drogie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drogie w jakim sensie? niezauwazylem zeby kiedys cykl na suplach wyszedl taniej niz na saa(chodzi o efekt tzn 10kg+ na saa albo 10 kg na suplach...)brat ma 22 lata..
nie wiem jaki widzisz problem jest dorosły neich robi co chce
jedyny minus (nie licząc zdrowia) to to że cyle na saa tak naprawde wychodzą bardzo drogie.
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Uświadom lepiej braciaka
Napisano Ponad rok temu
Widzę że znowu powraca moda na koksowanie ;> tak jak to było u mnie widoczne kilka dobrych latek do tyłu hehe
Uświadom lepiej braciaka
Właśnie próbuje Już mu czytałem z forum że jajka sie kurczą itp. Ale chyba go to nie rusza.
Napisano Ponad rok temu
chodzi o cykl nie o efekty..drogie w jakim sensie? niezauwazylem zeby kiedys cykl na suplach wyszedl taniej niz na saa(chodzi o efekt tzn 10kg+ na saa albo 10 kg na suplach...)
oczywiście na suplach osiągniesz mniej niż na saa ale pojedynczy cykl na saa wychodzi kilkakrotnie drożej niż na samych suplach. zresztą mało który sezonowiec potrafi utrzymac masę po saa dłużej niż pół roku (zazwyczaj do pierwszej choroby)
skoro brat ma 22 lata cwiczy 2 miesiące , napalił się na sterydy to po pierwsze: nic nie poradzisz po drugie bez urazy ale jest idiotą - co oznacza że nic nie poradzisz razy dwa.
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Jest mu to niepotrzebne
Wcześniej czy póżniej mu to w większości zejdzie , a jajka będą małe
Napisano Ponad rok temu
mysle że nie warto. większośc sezonowców w ten sposób konczy (jak nie wszyscy). Żeby brac się za koks trzeba siłownie miec we krwi