CELE
Napisano Ponad rok temu
Waze 88 kg, przy 183 cm wzrostu-co tu duzo ukrywac mam troche tłuszczu szczegolnie na brzuchu mam w planach do marca jeszcze masowac i mysle ze tak okolo 95 kg powinnienem miec.Czy myslicie ze 95 kg bedzie taka waga przy ktorej powininem przezucic sie na trening na rzezbe,diete na rzezbe,oraz jakies suplementy na spalenie tluszczu???i ile tak powinnienem zjechac z tej wagi aby zaczeły wychodzic na swiatło dzienne miesnie?wiem ze to ciezkie pytanie ale poprostu sie zastanawiam czy wiecej niz 10 kg???i czy łatwiej z masy zrobic rzezbe czy z chudzinki mase?co szybciej idzie ?pewnie masa ale wole was sie zapytac!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
PONIEDZIAŁEK-SIŁKA
WTOREK-SIŁKA
SRODA-HIIT/LUB BASEN (zalezy od pogody w tej chwili mam -14 to troche lipa biegac)
CZWARTEK-SIŁKA
PIATEK-HIIT/LUB BASEN
SOBOTA-HIIT/LUB BASEN
a czy przy spalaczu kreatyne moge stosowac?jaki delikatny spalcz polecacie zeby tylko tłuszcz spalac nie miesnie???i ile powinnien trwac taki np.basen?wiem ze na hiit trening trwa gora 25 minut
Napisano Ponad rok temu
Spalacz to może być zwykła l-karnityka.
Z basenem to Ci polecam tak z 30-40 min.
Jeśli chodzi o siłkę to polecam Ci robić dzień ON, dzień OFF, dzień ON, dzień OFF dzień ON, dwa dni OFF i tak w kółko, lepiej treningi na siłce daj tak: Poniedziałek, Środa, Piątek LUB Wtorek, Czwartek, Sobota.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lipa czy też nie moim zdaniem już powinieneś zacząć biegać jeżeli będziesz chciał się pozbyć tłuszczu... Bieganie na mrozie fajnie hartuje , a poza tym będziesz czuł się lepiej, na prawdę wiem co mówię. Siłkę troszkę masz do du.py otwieraną no ale co zrobić... wiadomo musisz się dostosować..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu