o kolanach raz jeszcze - bez kontuzji
Napisano Ponad rok temu
Objawy są, jak dla mnie, dziwne. Odczuwam ból w stawach kolanowych, ale nie podczas wysiłku tylko jak się "zastoję" i potem próbuję zacząć ruszać - jak wstaję rano z łóżka, jak wysiadam z samochodu po dłuższej jeździe, jak wstaję po jakimś czasie siedzenia itp - generalnie przy wyprostach. Początkowo myślałem że może za bardzo dociążyłem stawy na treningach(taekwondo) i przerwa pomoże, być może zbyt krótka(ponad 3tyg teraz). U lekarza jeszcze nie byłem, na razie zacząłem łykać tabletki o nazwie Arthron Complex, które to podobno zawierają siarczan chondroityny(główny składnik chrząstki) glukozaminę(również składnik chrząstki) oraz metylofulfonylometan(MSM) zawierający siarkę uczestniczącą w produkcji kolagenu.
Czy miał ktoś podobne objawy i obyło się bez wizyty u lekarza?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie ostatnio bolało trochę kolano, zażywam glukozaminę i gopo (patrz sasiedni topik) i na razie jest wszystko OK i ból nie wraca :-)
Napisano Ponad rok temu
a jak codziennie rano z łóżka wstajesz też?mnie zawsze w kinie czy w autobusie na dluzszym dystansie bola. nic z tym nie robie.
nie wczuwam się za bardzo w swój organizm, więc ciężko mi powiedzieć czy to się nie pogarsza, ale upierdliwe jest
no i jak poczytałem artykuły tego typu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to trochę się zacząłem bardziej zastanawiać
o, dobrze wiedzieć :-)Nie zapominaj, że dzialanie glukozaminy (swoja droga najlepiej brac ja podczas posiłków) odczujesz dopiero po miesiącu.
Napisano Ponad rok temu
nie. za to przez achillesa nie moge zejsc po schodach :wink:a jak codziennie rano z łóżka wstajesz też?mnie zawsze w kinie czy w autobusie na dluzszym dystansie bola. nic z tym nie robie.
przyjedziesz do abdn to pogadamy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening - rozciąganie
- Ponad rok temu
-
napój w czasie treningu siłowego
- Ponad rok temu
-
Prosobee??
- Ponad rok temu
-
posylwestrowe zatrucie
- Ponad rok temu
-
GOPO
- Ponad rok temu
-
100 pompek
- Ponad rok temu
-
podciąganie
- Ponad rok temu
-
ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
- Ponad rok temu
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu