napój w czasie treningu siłowego
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi mi o to co po treningu daje "kopa", tylko co jest dobre w czasie wzmożonego wysiłku fizycznego, żeby sobie popijać w trakcie krótkich przerw treningowych i ćwiczyć dalej.
Ja aktualnie stosuję niebieski powerade (0,5 litra na 2 godziny treningu). Może znacie coś lepszego i w jakich ilościach w stosunku do czasu należy to stosować?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja łykam 750ml na trening czyli około godziny.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to nie tylko siłka, lecz z 30 minut aerobów.
Napisano Ponad rok temu
Edit:
Nie zauważyłem, że chodzi o trening na siłowni Przepraszam za offtopa. Na siłowni to ja nie ćwiczę, jeno w domu ciałkiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na koniec ćwiczę brzuch, potem 20 minut aerobów i na zakończenie cyklu rozciągam całe ciało.
Zauważyłem, że nikt po za mną nie robi rozciągania po treningu. Niektórzy jedynie krótko się rozciągają na początku, ale to rzadkość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8OA mi trener zalecił po treningu siłowym, 20 minut treningu aerobowego na bieżni. Nie wiem czy ma rację, ale cholernie ciężko przejść na koniec 1,5 godzinnego treningu na siłowni do biegania...Jedyny plus jest taki, że po tym bieganiu mogę bezproblemowo się porozciągać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez prawda, mea culpa, nie pomyslalem o rozgrzewce.no 1.5 z rozgrzewka 20 minut pewnie to by bylo okej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na początku robię 5 minut rozgrzewki i razem z treningiem siłowym wychodzi mi ok. 1,5 godziny, potem 20 minut na bieżni ze zmienny mtempem biegania i na koniec parę minut rozgrzewki i można mnie wynosić w worku :-)
duzo tej silki ale zalezy tez co masz zamiar osiagnac bo jak sile to w sumie dobrze wychodzi bo sa dlugie przerwy i duzo seri
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi głównie o wyrównianie proporcji między dobrze zbudowanymi nogami (dużo jeżdżę na mtb), a mizerną górną częścią ciała.
Jak znajdę więcej czasu to dodam basen, bo podobno najlepiej wyrabia ogólną sylwetkę ciała.
A poza napojami jest sens jeść specjalne "batoniki" w trakcie cyklu na siłowni?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prosobee??
- Ponad rok temu
-
posylwestrowe zatrucie
- Ponad rok temu
-
GOPO
- Ponad rok temu
-
100 pompek
- Ponad rok temu
-
podciąganie
- Ponad rok temu
-
ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
- Ponad rok temu
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu
-
jak czesto w tyg cwiczycie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie mi ;]
- Ponad rok temu