![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
ogolnie sa malo smaczne i w wiekszosci zamulaja strasznie, raz zjadlem po treningu i wiecej tego bledu nie poplnie, sa nie smaczne(olimp), meczylem sie jedzac, lepiej wypic bialko i zagryzc bananem-ale po treningu w trakcie mozna zrobic sobie klopot
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nie robisz nog na silowni, to nic nie ma sensu :roll:Narazie robię taką "pamięciówkę", głównie górna partia ciała, bo nogi mam w porządku.
Napisano Ponad rok temu
jak nie robisz nog na silowni, to nic nie ma sensu :roll:Narazie robię taką "pamięciówkę", głównie górna partia ciała, bo nogi mam w porządku.
taka moja skromna opinia.
(na podstawie t-nation, rossa, gym jones, starting strength)
i od razu odpowiem na pytanie "dlaczego?"
bo cialo zachowuje rownowage. zeby nabrac 2cm w bicu trzeba nabrac 4cm w udzie. do tego cwiczac dolne, czyli najwieksze, partie ciala zwiesza sie wydzielanie testosteronu i innych hormonow, ktore powoduja przyrost masy miesniowej - calego ciala. nie mowiac juz, ze jesli cwiczy sie na sile/moc to najlepsze sa cwiczenia zlozone.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz sęk w tym, że wyglądam trochę jak Johny Bravo tylko w odwróconej wersji :-)
Nogi mam naprawdę dobrze rozbudowane, a góre dość marnie, więc większą część czasu poświęcam górnym partiom, nie mówiąc, że wcale nie trenuję nóg, tylko o wiele wiele słabiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mialem podobny problem po tym jak jezdzilem na rowerze ludzie mi mowili ze jestem nie proporcjonalny:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten moj kolega w wakacje (czyli w sezonie) po 100+km dziennie, a w roku szkolnym raz na dwa dni :wink:nie jestem kolazem ale jezdze 60 - 80 km raz na 2 dni w wakacje
Napisano Ponad rok temu
Widzisz sęk w tym, że wyglądam trochę jak Johny Bravo tylko w odwróconej wersji :-)
Nogi mam naprawdę dobrze rozbudowane, a góre dość marnie, więc większą część czasu poświęcam górnym partiom, nie mówiąc, że wcale nie trenuję nóg, tylko o wiele wiele słabiej.
Fota ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu