zobaczycie, wyskoczy pobudzony niczym charles bennet i trzaśnie obrotówke w 5 sekundzie walki
albo balaszke w locie:
Sorry za oftop.
Kiedy dokladnie walka Popka? 2 luty?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
zobaczycie, wyskoczy pobudzony niczym charles bennet i trzaśnie obrotówke w 5 sekundzie walki
Napisano Ponad rok temu
zgadza się. niech wyp... z powrotem do zmywaka w Lądku, wyciskania na bareczki, rapowania i imponowania wydziaranym gnojom. zdaje się, że niektórym imponuje "prawilność" i cały gówniarsko-bandycki lans tego drecha.Popkowi powodzenia nie zycze - ino saznistego wpierdolu i powrotu do kaleczenia hip hopu..
Napisano Ponad rok temu
w sensie ze miesiąc przed marcowej??
zdaje się, że niektórym imponuje "prawilność" i cały gówniarsko-bandycki lans tego drecha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
by cie zlali i okradli skurwiele to byś brał poważnie.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko się zgadza, ale póki co mnie nie okradli i nie zlali więc nie mam podstaw do brania image'u poważnie.
W ogóle jaki Popek dostał wyrok i za co, bo przewija się tutaj stwierdzenie "kryminalna przeszłość" ale pod tym może się wiele rzeczy kryć, od wyniesienie pudełka zapałek ze sklepu po obrabowanie banku.
Napisano Ponad rok temu
Ad.1
To masz słabo rozwiniętą świadomość świata jeżeli musisz wszystko przeżyć żeby zrozumieć.
Ad.2
Jakiego by nie miał przewinienia za sobą, chce żeby wszyscy brali go za gangstera. Nie rozumiem po co go bronisz, może jeszcze mamy mu dziękować, że zamiast okradać ludzi woli trenować do klatek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do n-tej potęgi.Są jednak i pozytywne przykłady, a takim wydaje mi się polski związek judo. Widziałem oskarżenia pod ich adresem ze względu na kiepską promocję tego sportu z czym się zgadzam, bo mamy w Polsce dobrych zawodników a nikt poza osobami "z branży" o nich nie wie, ale o żadnych przekrętach sędziowskich czy finansowych nie słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
Dziękowac nie trzeba ino cieszyć się, ze obrał taką drogę... Z dwojga złego zdecydowanie bardziej wolę by Popek trenował i walczył w klatkach niż wprowadzał swoje gangsterskie ideały w zycie czy chocby spiewał/rapował czy jak to tam zwą...(...)
Ad.2
Jakiego by nie miał przewinienia za sobą, chce żeby wszyscy brali go za gangstera. Nie rozumiem po co go bronisz, może jeszcze mamy mu dziękować, że zamiast okradać ludzi woli trenować do klatek?
Napisano Ponad rok temu
do n-tej potęgi.
chłopie, wejdź na judoinfo.pl i poczytaj trochę komentarzy ludzi ze środowiska... zeby daleko nie szukać: próba samobójcza A.Szczepańskiej bynajmniej nie wynikała z tego, że się jej nowe kolory tatami nie spodobały.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajne(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu