ja bym go polozyl haha choc niemoja waga
chetnie bym zobaczyl ta akcje
Napisano Ponad rok temu
ja bym go polozyl haha choc niemoja waga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mało jest takich?ja bym z checia zobaczył jego mine jak by dostał w pierdol od jakiegos fightera lzejszego od niego o jakieś 10-20 kg :twisted:
bezcenne
Napisano Ponad rok temu
a ja tam go lubię :wink:
ciekawe czy lubilbys jakby ci wpierdolil gdzies na ulicy , wybil zeby i okradl..albo twojego brata albo tatusiowi zajebal autko na ktore zbieral pol zycia lub znajomego po ziomalsku skroil..no wiesz elo ziomal, prawilniacy hwdp...
Napisano Ponad rok temu
jakieś kompleksy ? ( )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze ryota to nie jest mięta i zna sie na rzeczy, po drugie sudo pokazał jak załatwic goscia prawie 100kg cieższego który w dodatku ma dosc udaną przeszłosc jako zawodowy bokser. po trzecie nie wierze że butterbean do tej walki podszedł sobie bez przygotowan w parterze.uzytkownik ryota,jesli faktycznie znasz sie na rzeczy,to powinienes wiedzie,że czlowiek o takiej sile i masie, srednim pojeciu nawet o mma,nie jest do rozlozenia ,od tak.tym bardziej,ze z tego co piszesz wazysz chyba nawet nie polowe co popek.
Napisano Ponad rok temu
a popek samymi warunkami walki nie wygra. a butterbean mimo swoich warunków nawet daje sobie rady w mma (10-5-1)No właśnie. Butterbean jest po prostu gruby.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu