ja bym go polozyl haha choc niemoja waga
chetnie bym zobaczyl ta akcje
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
ja bym go polozyl haha choc niemoja waga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mało jest takich?ja bym z checia zobaczył jego mine jak by dostał w pierdol od jakiegos fightera lzejszego od niego o jakieś 10-20 kg :twisted:
bezcenne
Napisano Ponad rok temu
a ja tam go lubię :wink:
ciekawe czy lubilbys jakby ci wpierdolil gdzies na ulicy , wybil zeby i okradl..albo twojego brata albo tatusiowi zajebal autko na ktore zbieral pol zycia lub znajomego po ziomalsku skroil..no wiesz elo ziomal, prawilniacy hwdp...
Napisano Ponad rok temu
jakieś kompleksy ? (
)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze ryota to nie jest mięta i zna sie na rzeczy, po drugie sudo pokazał jak załatwic goscia prawie 100kg cieższego który w dodatku ma dosc udaną przeszłosc jako zawodowy bokser. po trzecie nie wierze że butterbean do tej walki podszedł sobie bez przygotowan w parterze.uzytkownik ryota,jesli faktycznie znasz sie na rzeczy,to powinienes wiedzie,że czlowiek o takiej sile i masie, srednim pojeciu nawet o mma,nie jest do rozlozenia ,od tak.tym bardziej,ze z tego co piszesz wazysz chyba nawet nie polowe co popek.
Napisano Ponad rok temu
a popek samymi warunkami walki nie wygra. a butterbean mimo swoich warunków nawet daje sobie rady w mma (10-5-1)No właśnie. Butterbean jest po prostu gruby.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu