uderz na Ogólną, przemciu. ciekawy jestem, jak ty wykorzystasz te nawyki z dziudo? myślę, ze p.Paweł nadal poszukuje doświadczonych sparingaprtnerów.hyba nie bedzie startował..chodzily glosy ze nieczuje pewnegu uchwytu z partnerka a mambo w gi to raczej srednio by wygladalo.pozatym nawyki gleboko zakorzenione z dziudo beda ciagle podpowiadac do gleby.
POPEK cd...(tu NIE spojlujemy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z kim, gdzie, kiedy i czy w ogóle?
Napisano Ponad rok temu
skoro twierdzisz, że ma nawyki, to przyjedź i pokaż palcem. taka jest logika.to ja mam czyjes nawyki wykozystywać ,gdzie tu logika?jak nie macie wystarczajacych sparingpartnerow to sami nie przyjada.ja trenuje w lbn.
nie muszą przyjeżdżać do Lbl, bo Nastula czy Garnys nie pokpiwają z ciebie, więc nie muszą przyjeżdżać i niczego udowadniać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hyba nie bedzie startował..chodzily glosy ze nieczuje pewnegu uchwytu z partnerka a mambo w gi to raczej srednio by wygladalo.pozatym nawyki gleboko zakorzenione z dziudo beda ciagle podpowiadac do gleby.
może jestem przewrażliwiony, ale dla mnie to była ironia , choć może i faktycznie bez złej mysli.
oczywiście - no offence, Przemcio.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popek dostaje podobnego bysiora jak on ,wiec ciekawie moze byc.
popek pierwsza walka w mma napierdalaj i trzymaj :twisted:
Napisano Ponad rok temu
"(fragment wywiadu)Czy przed walkami w klatach przeprowadzana jest kontrola antydopingowa?- Nie, dopiero jak się przechodzi na zawodowstwo to mają na ciebie oko. Tak to bierzesz to, co chcesz, wjeżdżasz, na czym chcesz i szalejesz. Masz wejść i wygrać.
(koment)
niech se przykurwi cos na agresje sile i brak bolu:D qrwa popek wygra i zobaczycie ze bedzie w czolowce mma kiedys! a wszystko dlatego ze ja tak mowie! a jak ja tak mowie to tak bedzie kapiszi skurwysyny?"
i drugi mocny
"W koncu zwierze trafi do klatki - tam gdzie powinno być. "
"popek lepiej czekaj na snieg i nartyyyy !!!"
"POPEK POKARZ TO CO POTRAFISZ !! WYGRASZ LUB PRZEGRASZ TAKIE JEST ZYCIE ALE POKARZ SIE Z JAK NAJLEPSZEJ STRONY !! ZEBY POZAMYKAC GEBY DLA GIMBUSOW "
i wiele innych w najróżniejszym stylu polecam:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
edit: "powodzenia ziom w klatce rozkórwij typa" :):)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Floyd Mayweather w MMA
- Ponad rok temu
-
Vale tudo MMA - Do you really know how it started?
- Ponad rok temu
-
Ryan Gracie nie żyje(!)
- Ponad rok temu
-
Wywiady z zawodnikami po K-1 WGP Finals 2007 - PL
- Ponad rok temu
-
Jackson vs Griffin
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Rickiem Youngiem